Cum se adaugă produsele?

Ca să adăugați produse pe site-ul 999 Market, aveți la dispoziție 3 modalități:

  • În mod automat prin intermediul documentației API. Pentru aceasta, este necesar să studiați documentația API la adresa https://business.999.md/ro/api/ și să urmați instrucțiunile pentru a adăuga produse în mod automat.
  • Manual, cu ajutorul butonului Adaugă anunț din colțul din dreapta sus al site-ului. Pentru a face acest lucru, va trebui să specificați categoria produselor, să completați informațiile despre produse, să adăugați imagini și să indicați prețul.
  • Prin intermediul unui fișier Excel. Acest lucru presupune descărcarea unui fișier șablon de pe site, completarea acestuia cu informații despre produs și încărcarea lui înapoi pe site. Această metodă este convenabilă dacă aveți mai multe produse. Aici găsiți instrucțiuni despre cum să adăugați produse prin intermediul unui fișier Excel.

Toate produsele adăugate sunt afișate în profilul contului dvs. pe termen nelimitat prin link direct și timp de 90 de zile în listele de anunțuri generale. După 90 de zile, puteți republica produsele dvs. actuale pentru ca acestea să reapară în listele de anunțuri generale. Pentru a afla costul republicării anunțurilor, consultați lista de prețuri: https://999.md/info/ad