Ce reprezintă 999 Market?
Numele de utilizator și profilul magazinului

999 Market este un marketplace inspirat din cea mai populară platformă comercială din Moldova. 999 Market facilitează extinderea geografiei de vânzări a oricărui magazin din Moldova și se ocupă de toate costurile operaționale, inclusiv cheltuielile de expediere, suport tehnic și marketing. Comercianților nu le mai rămâne decât să se concentreze asupra gamei de produse și a calității acestora, precum și asupra publicării anunțurilor.

Cine poate vinde pe 999 Market?

Pentru a începe să vindeți pe marketplace, trebuie să fiți o persoană juridică înregistrată: gestionarea documentelor și decontările financiare sunt posibile doar cu persoane juridice.

Cine poate cumpăra pe 999 Market?

Pe 999 Market, achiziții pot face atât persoanele fizice, cât și companiile. Există trei modalități de plată:

  • în numerar la primirea mărfii
  • cu cardul în momentul plasării comenzii pe site
  • prin transfer bancar (modalitate disponibilă pentru persoanele juridice).
Când ajung banii pentru comenzi?

Magazinul primește banii pentru comenzi la câteva zile după o tranzacție reușită. Pe măsură ce produsele sunt livrate prin intermediul serviciului de curierat, acesta din urmă transferă banii către FinTechly, după care banii ajung în contul curent al magazinului în termen de 3 până la 14 zile.

Cum se plătește comisionul către 999 Market?

Comisionul pentru o comandă finalizată cu succes este încasat automat din Contul 999 imediat ce clientul a plasat o comandă. Pentru a le putea oferi clienților produse, magazinul trebuie să aibă cel puțin 500 MDL în Contul 999.md.

about-market