Cabinet personal

Contul dvs. personal 999 Market este un instrument eficient care vă permite să vă gestionați magazinul. Aici veți găsi toate funcțiile de care aveți nevoie pentru administrarea comodă a anunțurilor și a comenzilor, precum și multe alte funcții suplimentare.

În secțiunea "Comenzi" puteți urmări toate comenzile primite și le puteți procesa rapid cu ajutorul interfeței comode. Au fost adăugate secțiunile suplimentare "Comenzi" și "Achiziții", unde vânzătorii își pot urmări comenzile și pot face noi achiziții.

În secțiunea "Produse cu livrare" vă puteți gestiona anunțurile – să le ascundeți sau să le dezvăluiți după cum considerați necesar. De asemenea, puteți utiliza opțiunile de colorare și etichete colorate pentru a vă scoate în evidență anunțurile. În această secțiune mai puteți să vă sortați produsele în categorii și subcategorii pentru a găsi ușor produsele dorite și pentru a vă gestiona mai eficient magazinul.

Nu uitați că numele dvs. de utilizator este asociat tarifului Business care vă oferă beneficii și funcționalități suplimentare pentru gestionarea reușită a magazinului dvs. Profitați de toate funcțiile pe care vi le oferă contul dvs. 999 Market pentru a obține un succes mai mare în afacerea dvs.

Vă garantăm că veți avea o experiență plăcută și confortabilă cu 999 Market.

button-ad

Comisioanele pentru comenzile plasate de clienți pe 999 Market sunt percepute automat după ce clienții confirmă comanda cu Contul 999, conform tarifului general. Citiți mai multe despre aceasta aici.

Asigurați-vă că aveți întotdeauna cel puțin 500 MDL în Contul dvs. 999. Dacă nu aveți suficiente mijloace în Cont pentru a plăti comisionul, nu veți putea confirma comanda și, prin urmare, nu veți putea vinde produsul.