Cum se creează un magazin?

Pentru a putea crea un magazin pe 999 Market, trebuie să vă înregistrați pe platformă. După o înregistrare reușită, puteți să vă alegeți un nume de utilizator și să vă creați un profil.

  • Alegeți un nume de utilizator care să se regăsească în denumirea companiei, a firmei sau a mărcii dumneavoastră. Este recomandabil să folosiți numele oficial al afacerii dvs. pentru a stabili o relație de încredere cu potențialii cumpărători.
  • Accesați setările profilului dvs. făcând clic pe pictograma din colțul din dreapta sus. Setările pot fi găsite în meniul derulant de sub numele dvs. de utilizator.
  • Dacă este necesar, schimbați-vă numele de utilizator. Pentru a face acest lucru, accesați "Nume de utilizator" și selectați "Nou". Numele de utilizator trebuie să fie lizibil și pe înțelesul celorlalți utilizatori.
  • Încărcați o fotografie de profil cu logo-ul companiei dumneavoastră. Acest lucru va contribui la cunoașterea mărcii dvs. și va atrage atenția potențialilor clienți. De asemenea, vă puteți personaliza pagina, adăugând un banner pe copertă. Acesta va pune accent pe specificul magazinului dvs.

Dimensiuni avatar – 75 х 75 px.
Dimensiuni banner – 1000 х 370 px.

button-ad button-ad