Curățarea duzelor de benzină și a supapelor

Caracteristici:
De înaltă performanță mijloace pentru spălarea fără demontarea sistemelor de injecție ale tuturor tipurilor de motoare pe benzină cu carburator, injecție directă și injecție (FSI, GDI, etc). În condiții de siguranță pentru catalizatori! În mod eficient curăță și spală nu numai că întregul sistem de injecție a combustibilului (injectorului), și supapele de admisie și de ardere a camerelor de depozit, cocs sau gudron. Aceasta protejează împotriva uzurii datorită componentelor de înaltă lubricitate.

Aceasta asigură dozare precisă și atomizarea optimă a combustibilului. Să promoveze o ardere completă și pentru a reduce emisiile de gaze pentru a îndeplini cerințele. Acesta oferă netezime și operarea ușoară a motorului. protejează motorul și optim prelungește durata de viață. Domeniul de aplicare:  Potrivit pentru toate motoarele pe benzină.

Cum să utilizați:  Flush Pro-Tec Valve & Injectarea Cleaner este numai pentru uz profesional în legătură cu instalarea Pro-Tec «Clear Flow» (art. 4003) sau Pro-Tec Puterea Clean Premium (Art. R4025), în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și a operațiunilor de întreținere. Consum:  Aceasta depinde de marimea motorului vehiculului. durata:  Timpul optim de spălare timp de 10-15 minute. Se recomandă să se utilizeze fiecare 20.000-30.000 km sau la fiecare serviciu.

Pentru a realiza reculul optimă a motorului recomandăm purificarea în continuare a sistemului de combustibil al aditivului combustibil auto "Sistem de combustibil mai curat" art.33078

Caracteristici principale