Vindeți mai mult și mai repede!
imac
Anunțul Dvs. va fi afișat:
Pe pagina principală
1
Pe pagina principală
În lista anunțurilor
2
În lista anunțurilor
Pe pagina anunțului
3
Pe pagina anunțului
Pe pagina principală (versiunea mobilă)
4
Pe pagina principală (versiunea mobilă)
În lista anunțurilor (versiunea mobilă)
5
În lista anunțurilor (versiunea mobilă)
Pe pagina anunțului (versiunea mobilă)
6
Pe pagina anunțului (versiunea mobilă)
booster background rocket
Auction Booster
booster configuration
1
Selectează propriul preț pentru un click
2
Concurează pentru cele mai vizualizate secțiuni ale site-ului
3
Obține mai multe vizualizări
dollar eye graph
Plătiți doar pentru rezultatele înregistrate, adică pentru numărul de vizualizări
Anunțul va fi afișat în secțiunile speciale indiferent de data publicării a acestuia
Acces la date statistice detaliate privind rezultatele înregistrate
mockup
Întrebări frecvente
Ce este Booster? arrow

Booster este un serviciu care vă va ajuta să promovați anunțul Dvs. pe 999.md într-un mod discret și corect, afișând-ul pe site așa încât să nimerească în câmpul vizual al potențialilor cumpărători.

Cum funcționează Booster? arrow

Serviciul Booster reprezintă posibilitatea de a promova un anunț. Campania de promovare se desfășoară în baza unui buget zilnic prestabilit de către utilizator și are o durată la fel, selectată de către utilizator. Bugetul zilnic se consumă doar dacă anunțul înregistrează accesări - adică dacă potențialii cumpărători intră pe pagina anunțului Dvs. Cu alte cuvinte, Dvs. plătiți doar pentru cei care au cu adevărat interes față de produsul/serviciul Dvs. Bugetul zilnic pe care l-ați selectat poate să nu se consume integral, iar în acest caz, banii rămași vor fi transferați pentru ziua următoare. În plus, puteți în orice moment dezactiva serviciul Booster, iar banii rămași vor fi directionați înapoi în contul Dvs.

Care este avantajul serviciului BOOSTER? arrow

Ceea ce face ca servciul Booster să fie unul avantajos, este faptul că Dvs. achitați doar pentru rezultat. Bugetul promovării se consumă doar în măsură ce numărul de vizualizări ale anunțului crește.

Cum arată publicitatea BOOSTER? arrow

După lansarea promovării cu Booster, anunțul Dvs. va nimeri în secțiunile speciale. Fiecare anunț promovat este marcat cu tagul special „Booster”.

Cât costă serviciul? arrow

Odată ce ați ales suma pentru promovare și ați activat serviciul BOOSTER, Dvs. achitați doar pentru rezultatul real, pentru click-urile pe care le înregistrează anunțul Dvs.

Pentru ca serviciul de promovare Booster să aibă rezultate și mai bune, puteți personaliza prețul pentru click, ridicând, astfel, șansele ca anunțul să înregistreze cele mai multe vizualizări.

Prețul minim pentru un click - de la 60 bani.

Prețul maxim pentru un click - 7 lei.

Suma minimă pentru a activa Booster - 10 lei.

Pot să modific campania de promovare deja lansată? arrow

Campania de promovare poate fi schimbată în orice moment, chiar și după lansare. Puteți schimba absolut toate setările în scopul îmbunătățirii rezultatelor campaniei.

Dacă anunțul promovat prin intermediul BOOSTER nu va fi accesat de nimeni, cat timp va fi afișat pe site? arrow

Anunțul promovat prin intermediul Booster este valabil 45 de zile din momentul publicării acestuia pe site. Imediat ce expiră termenul limită, anunțul va fi ascuns. Odată cu asta, va fi oprită și campania de promovare, dacă aceasta a fost lansată. Dacă Dvs. ați plasat un anunț și imediat ați lansat o campanie de promovare nelimitată cu ajutorul Booster, iar anunțul Dvs. din anumite motive nu este accesat de utilizatori, după 45 de zile campania de promovare este oprită, iar banii rămași sunt vor fi redirecționați în contul Dvs.

Poate serviciul BOOSTER să afișeze anunțurile doar utilizatorilor dintr-o anumită regiune a țării? arrow

Această posibilitate va apărea pe parcurs. Momentan Booster funcționează pentru întreaga țară, fără divizare pe regiuni.

Cum sunt retrași banii pentru campania de promovare Booster? arrow

Suma stabilită ca buget zilnic este extrasă direct din contul Dvs., în fiecare zi, pe întreaga perioadă de promovare. Din această sumă zilnică vor fi consumați banii pentru click-uri. Dacă după 24 de ore bugetul nu a fost consumat în totalitate, banii rămași vor fi valabili pentru ziua următoare, suma pentru acea zi fiind completată cu bani din cont. În cazul în care promovarea Booster va fi dezactivată, banii vor fi trimiși înapoi în contul Dvs.

Anunțurile Booster sunt moderate? arrow

Toate anunțurile, inclusiv cele promovate prin Booster, sunt moderate post-factum. Mai exact, dacă ați plasat un anunț, ați lansat promovarea Booster și ați primit o notificare precum că anunțul a fost blocat de către moderator, înseamnă că acesta nu corespunde cerințelor de moderare.

Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul fiecărui anunț promovat prin intermediul serviciului Booster. Ca urmare, pe site-ul 999.md, pot fi promovate prin intermediul serviciului Booster doar anunțurile cu conținut legal, particular, relevant și concis. 999.md va restricționa anunțurile, inclusiv pe cele promovate prin Booster, care nu oferă conținut de valoare altor utilizatori, precum și cele care contravin Regulilor de plasare a anunțurilor pe 999.md - https://999.md/info/rules.

Pe site sunt strict interzise toate metodele de generare artificială a click-urilor şi a afişărilor, orice acte de concurență neloială, inclusiv serviciile unor terţe părţi, cum ar fi plata pentru click, plată pentru navigare, navigarea automată şi programele de schimb de clickuri. De asemenea, vă recomandăm să nu utilizaţi instrumentele sau serviciile terţelor părţi pentru creşterea traficului pe site, sau pentru generare artificială a click-urilor, întrucât şi acestea pot duce la activităţi nevalide şi la dezactivarea/blocarea contului dvs.

Iată câteva exemple de click-uri pe care 999.md le poate considera nevalide:

- click-urile manuale sau prin instrumente automate, roboţi sau alte programe software înşelătoare, efectuate pentru a spori costurile publicitare ale altui utilizator care folosește serviciul Booster;

- click-urile în plus, precum al doilea click dintr-un dublu clic.

Fiecare click pe un anunț promovat prin Booster este examinat de sistemul nostru care poate să identifice click-urile şi afişările nevalide şi să identifice utilizatorul care folosește serviciul cu rea-credință. 999.md are dreptul de a șterge orice anunț sau de a bloca conturile utilizatorilor în cazul în care anunțul/profilul/activitatea utilizatorului afectează în mod negativ reputația 999.md, contravin Regulilor de plasare a anunțurilor pe 999.md sau sunt în orice alt fel dăunătoare pentru 999.md.

Ce se va întâmpla dacă anunțul meu Booster va fi blocat de moderatori? arrow

În momentul în care anunțul Dvs. promovat prin Booster este blocat de către moderatori, serviciul de promovare se oprește. Setările pentru fiecare ofertă Booster se vor salva, iar imediat ce veți corecta neclaritățile din cauza cărora moderatorii au blocat anunțul, veți putea lansa din nou promovarea Booster, cu excepția cazului în care anunțul/profilul/activitatea Dvs. afectează în mod negativ reputația 999.md, contravine Regulilor de plasare a anunțurilor pe 999.md sau este în orice alt fel dăunător pentru 999.md.

Anunțul a expirat, însă bugetul stabilit pentru promovare nu a fost consumat în totalitate. Unde se duc banii rămași? arrow

Banii care nu au fost utilizați în perioada activă a promovării Booster vor reveni în contul Dvs.

În cazul în care, din anumite motive, campania de promovare se oprește, banii sunt redirecționați în contul Dvs.

Dacă anunțul meu este ascuns, ce se întâmplă cu Booster? arrow

Atunci când ascundeți acel anunț, Booster este pus pe “stop”.

Banii planificați pentru viitoarea promovare vor fi returnați în cont într-o zi, la ora la care au fost retrași.

Dacă inițial ați configurat Booster pentru o anumită perioadă (de exemplu, pentru 7 zile) și în acest timp nu ați activat anunțul ascuns, atunci promovarea se va opri în ziua programată. În acest caz, când veți reactiva anunțul, va trebui să reporniți Booster.

Dacă data de expirare pentru Booster a fost nelimitată, atunci de îndată ce veți reactiva anunțul ascuns, promovarea va începe imediat și va avea aceleași setări.

Statistica Booster arrow

În secțiunea ”Cabinetul personal” există butonul ”Statistica”. Aici veți găsi rezultatele pe care le-a înregistrat anunțul Dvs.

Odată ce ați lansat promovarea Booster, statistica va fi divizată în două blocuri:

- plasare obișnuită - veți putea în continuare să analizați statistica anunțurilor pe care le-ați plasat obișnuit, precum și reacția utilizatorilor;

- plasarea Booster - după lansarea Booster veți putea urmări statistica anunțului înregistrată în urma campaniei de promovare.

Acești indicatori nu se referă la plasarea obișnuită a anunțurilor. Statistica plasării Booster vă va arăta rezultatele plasării anunțului DOAR în blocul Booster (în partea de jos a paginii 999.md).

Statistica anunțului vă oferă următoarele date:

Buget - bugetul rămas pentru campania Dvs. de promovare Booster.

Cheltuit azi - suma cheltuită din bugetul Dvs. de promovare pentru ziua de azi. Această valoare se calculează astfel: numărul de clicuri înmulțit cu prețul per click pe care l-ați selectat la configurarea lansării serviciului Booster

Cheltuit în total - suma consumată de serviciul Booster pentru întreaga perioadă din momentul lansării.

În afară de asta, în statistică sunt trei blocuri care afișează dinamica și calitatea promovării Dvs. Booster:

* Afișări în bloc - numărul total de afișări în blocul Booster;

* Click-uri - numărul de utilizatori care au trecut pe pagina anunțului Dvs. din blocul Booster. Anume pentru acest indicator plătiți.

* CTR - indicatorul accesării anunțului Dvs. în procente, în raport cu numărul de afișări. Cu cât este mai ridicat acest indicator, cu atât rezultatul campaniei Booster este mai bun.

De fapt, indicatorul CTR este raportul dintre click-urile pe anunț și numărul total de afișări (click-urile, împărțite la afișările din bloc).

Acești indicatori nu se referă la plasarea obișnuită a anunțurilor. Statistica plasării Booster vă va arăta rezultatele plasării anunțului DOAR în blocul Booster (în partea de jos a paginii 999.md).

Cum funcționează serviciul de promovare Auction Booster? arrow

Auction Booster permite personalizarea prețului pentru un click, astfel încât utilizatorii să poată concura pentru cele mai vizualizate secțiuni ale site-ului și să obțină cât mai multe vizualizări.

În același timp, Booster poate fi activat și la prețul standard de 60 bani per click. Astfel, la fel ca înainte, anunțurile vor fi afișate în funcție de relevanța acestora.

Cum se calculează relevanța anunțurilor? arrow

Relevanța unui anunț este calculată în baza următorilor factori:

- Respectarea intereselor cumpărătorului în funcție de subcategorii și categorii;

- CTR publicitar - raportul dintre numărul de afișări și numărul de clicuri.

Gradul de relevanță al unui anunț este influențat, de asemenea, de promovarea prin intermediul Booster, însă, în acest caz, în mod prioritar, afișarea anunțului va depinde de prețul pentru clic selectat.