Lubrifiant special pentru toate tipurile de lanțuri PRO TEC

Lubrifiant special pentru toate tipurile de lanțuri PRO TEC foto 1
Lubrifiant special pentru toate tipurile de lanțuri PRO TEC foto 2
Lubrifiant special pentru toate tipurile de lanțuri PRO TEC foto 3
Смазка полностью на синтетической основе, отличается высокой адгезией. Специальная смазка для всех видов цепей мотоциклов, особенно для уплотнительных колец цепи. Обеспечивает чрезвычайно высокую устойчивостью смазочной пленки. Уменьшает износ и трение, устойчива к воде, термостойка и отлично противостоит центробежной силе. Область применения Хорошо взболтать баллон! Распылять с расстояния 7-12 см на предварительно очищенную поверхность цепи мотоцикла при помощи Brake Cleaner, подождать 30 минут прежде чем начать движение.

Proprietăți
Lubrifiant complet pe bază de sinteză, cu aderență ridicată.Lubrifiant special pentru toate tipurile de lanțuri de motociclete, în special pentru o-ringuri de lanț. Oferă o rezistență extrem de ridicată la film lubrifiant. Acesta reduce uzura și frecarea, este rezistent la apă, rezistent la căldură și rezistă perfect la forța centrifugă. Zona de aplicare

Agită bine balonul! Pulverizați de la o distanță de 7-12 cm pe suprafața curățată anterior a lanțului de motociclete cu ajutorul dispozitivului de curățare a frânelor, așteptați 30 de minute înainte de a începe mișcarea.

Caracteristici principale

Subcategorie