Diesel System Super Clean Pro Tec Curatator Injector Diesel

🚗 Diesel System Super Clean PRO TEC - Curățitor pentru Injectoarele Diesel ale Motorului Tău! 🚗

Proprietăți ale produsului:

✅ Un produs foarte eficient pentru curățarea tuturor sistemelor de alimentare cu combustibil din motoarele diesel. Special dezvoltat pentru a fi compatibil cu filtrele de particule diesel.

✅ Conține exclusiv aditivi fără cenușă. Recomandat pentru utilizarea în motoarele diesel cu turbosuflante și catalizatoare.

Asigură o curățenie fiabilă și de lungă durată a sistemului datorită unei eficiențe sporite a curățării.Curăță eficient întregul sistem de alimentare cu combustibil al motoarelor diesel, de la rezervor până la camerele de ardere.Dizolvă și elimină depunerile rezultate din funingine și rămășițele de cocși în sistemul de injecție a combustibilului, precum și depunerile de funingine în blocul cilindrilor.Asigură lubrifierea și protecția optimă a sistemului de injecție a combustibilului și a blocului cilindrilor, conform standardului DIN 590 HFRR.Îmbunătățește calitatea pulverizării combustibilului.

Diesel System Super Clean PRO TEC este recomandat pentru toate tipurile de motoare diesel, inclusiv cele cu sistemul de injecție de combustibil "Common Rail" și cu turbosuflante.

Mod de utilizare:

⚙️ Acest produs este destinat exclusiv utilizării profesionale. Adăugați-l în rezervorul de combustibil la fiecare revizie tehnică a autovehiculului sau, pentru rezultate mai eficiente, utilizați o instalație de spălare Pro-Tec.

Consum:

📏 375 ml sunt suficiente pentru 80 de litri de combustibil diesel. Pentru autovehiculele grele, se recomandă utilizarea sa în proporție de 1:200.

Perioada de valabilitate:

⏳ Produsul acționează în timpul utilizării autovehiculului.

Volum:

📦 1000 ml

Cu Diesel System Super Clean PRO TEC, motorul tău diesel va funcționa impecabil! 🚗🔧💨

Caracteristici principale