Anunțul este expirat.

Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200)

Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 1
Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 2
Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 3
Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 4
Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 5
Saltea Dormeo Ergo Comfort (160*200) foto 6
Dormeo Ergo Comfort – saltea ergonomica, proiectata stiintific ce asigura sprijin maxim pentru spate, pozitia corecta a coloanei vertebrale si eliminarea punctelor de presiune din zonele problematice. Datorita stratului sumplimentar Ergo modelul dat se adapteaza la forma corpului, oferindu-va confort excelent. Puteti regla nivelul de duritate de la mediu la dur. Grosime 20 cm.


Una dintre cele mai bune si mai ergonomice saltele din Europa


Salteaua Dormeo Ergo Comfort – este modelul nostru cel mai ergonomic, dotat cu o structura unica din 5 straturi, destinate pentru adaptare rapida, suport maxim si confort exceptional. Acesta confera suport maxim coloanei vertebrale, amelioreaza durerea de la nivelul spatelui si va scapa de alte senzatii neplacute.


Aceasta saltea a fost testata de catre Institutul de Ergonomie din Germania si este inclusa in lista celor mai ergonomice saltele. Rezultatele testelor au confirmat suportul excelent al acesteia, adaptabilitatea si confortul exceptional.


Suport optim al coloanei vertebrale


Stratul inovativ ERGO™ imita forma coloanei vertebrale, adaptandu-se complet nevoilor individuale. Salteaua reactioneaza rapid si dinamic, adaptandu-se la miscarile voastre in timpul noptii. Acest lucru asigura o pozitie confortabila in timpul somnului si odihna sanatoasa.


Ergonomie inegalabila si nivel sporit de confort


✓ Salteaua ergonomica asigura suport perfect si se adapteaza la conturul corpului. Mentine coloana vertebrala in pozitie corecta si ajuta la ameliorarea durerilor de spate;

✓ Stratul mediu Ergo este inspirat de forma coloanei vertebrale umane si de produsele Kosmodisk;

✓ Grosime: 20 сm (baza 18 cm; 2 cm de spuma cu memorie impregnate in husa, pentru confort maxim in timpul somnului);

✓ 3 zone de confort pentru sustinerea optima a diferitelor parti ale corpului;

✓ Respirabilitate perfecta datorita stratului de spuma Ecocell® si a canalelor de aer;

✓ Saltea antibacteriana si hipoalergenica, se potriveste pentru persoanele predispuse la alergii si cei ce sufera de astm;

✓ Husa detasabila si lavabila la masina de spalat, fapt ce ofera un mediu sanatos si curat, lipsit de bacterii, acarieni, praf sau mirosuri neplacute;

✓ Garantie extinsa de 15 ani si perioada de testare de 60 zile;

✓ Proprietatile ergonomice testate de Laboratorul Independent din Germania;

✓ Fabricata in Europa.


Saltea antibacteriana si hipoalergenica


Spuma cu memorie este impregnata in husa special proiectata. Aceasta se adapteaza perfect la conturul corpului si este extrem de igienica. Tratamentul CleanEffect® ofera protectie impotriva acarienilor, bacteriilor si a microbilor, de aceea somnul pe salteaua data va fi cu adevarat igienic, timp de multi ani. Mai mult, fibrele de viscoza absorb perfect umezeala, fapt ce inseamna ca suprafata de dormit va fi mereu uscata. Husa este detasabila si lavabila, datorita acestui fapt este extrem de igienic, acest lucru este destul de important, deoarece anume igiena reprezinta componenta de baza in ceea ce priveste somnul si sistemul imunitar sanatos.


Suport ergonomic si natural


Salteaua Dormeo Ergo Comfort se potriveste ideal pentru voi daca:


✓ Cautati o saltea pentru confort optim in timpul somnului;

✓ Aveti nevoie de suport in timpul somnului pentru orice parte a corpului si in orice pozitie;

✓ Aveti nevoie de o saltea, duritatea careia se va adapta la nevoile individuale ale corpului vostru;

✓ Aveti nevoie de o protectie eficienta impotriva bacteriilor si a acarienilor;

✓ Aveti nevoie de o saltea pe multi ani inainte;

✓ Daca doriti sa va bucurati in fiecare noapte de un somn sanatos.


Dar voi stiati?


Cercetarile au demonstrat ca insuficienta de somn scade imunitatea: numarul de celule imune naturale scade cu 70% in cazul in care somnul nu depaseste 4-5 ore pe zi. Drept rezultat, organismul este incapabil sa lupte cu virusii, astfel precum Coronavirusul. Din fericire problema se poate rezolva daca somnul dureaza de la 7 pana la 9 ore pe zi.


Pentru protejarea spatelui vostru


Indiferent daca suferiti de dureri de spate cronice sau pur si simplu iti depus prea mult efort la antrenamente, salteaua Dormeo Ergo Comfort va amelioreaza durerea din zona spatelui, a gatului, bratelor si a picioarelor. Aceasta nu doar amelioreaza durerea de la nivelul zonelor problematice, oferindu-va posibilitatea sa va bucurati de cel mai regenerator somn, dar si asigura suport sigur spatelui, indreptand coloana vertebrala si ameliorand durerea de la nivelul acesteia.


De fapt, cauza principala a durerilor de spate este pozitia incorecta a coloanei vertebrale din cauza unei saltele prea moi, care se adapteaza la cea mai grea parte a corpului – torsul, fara a va oferi sprijinul necesar. Cat de straniu ar fi dar durerea de la nivelul spatelui este cauza insomniei, astfel, este o bariera dubla, ce nu va permite sa va bucurati de un somn profund si regenerator.


3 zone de confort asigura sprijin individual al diferitor parti ale corpului, in orice pozitie in timpul somnului. Salteaua se adapteaza in mod dinamic la diferite parti ale corpului si la forma acestuia, pentru a indrepta coloana vertebrala – noapte dupa noapte, an dupa an.


Testat. Demonstrat. Excelent.


Salteaua Ergo Comfort este fabricata pe baza cercetarilor stiintifice, oferind sprijin maxim in zona spatelui, indreptand pozitia coloanei vertebrale si micsorand tensiunea din zonele problematice. Misiunea noastra este sa va imbunatatim calitatea vietii si sa va oferim cel mai sanatos somn.


Forma unica a stratului de 6 cm este inspirata de produsele medicinale KOSMODISK®, ce actioneaza pozitiv in ceea ce priveste sanatatea coloanei vertebrale si amelioreaza durerea de la nivelul spatelui.


Proprietatile ergonomice ale saltelei au fost testate in Germania de catre Laboratorul Mondial Independent. Rezultatele testarii au confirmat suportul inegalabil, adaptabilitatea si confortul.


Stratul ERGO™ inspirat de forma coloanei vertebrale umane si de produsele medicinale KOSMODISK®


Intoarceti salteaua si alegeti nivelul de duritate necesar


Salteaua Ergo Comfort are o baza bilaterala, ce va permite sa selectati individual nivelul de duritate. Una din baze este fabricata din spuma Ecocell® alba, mult mai moale, iar alta din spuma Ecocell® mai dura, albastra. Prin urmare, daca preferati suprafata moale intoarceti salteaua pe partea cea alba, iar daca va doriti o suprafata mai dura, alegeti partea albastra. Acest lucru inseamna ca persoana poate selecta individual nivelul de fermitate.


Impreuna somnul e mai dulce


Inca o caracteristica unica a saltei este baza bilaterala. Acest lucru va permite voua si partenerului vostru sa alegeti nivelul dorit de fermitate ( 2 nuclee separate intr-o saltea cu o latime de 160 cm sau mai mult). Dar, cel mai important, nu transmite miscarile. Uitati de trezirea din cauza faptului ca partenerul nu-si gaseste locul in pat! nucleul dublu va confera cel mai sanatos somn – fiecare poate selecta nivelul dorit de fermitate si nimeni nu va observa miscarile partenerului in timpul somnului. Varianta ideala!


Saltea antibacteriana si hipoalergenica cu husa detasabila si lavabila


Spuma cu memorie de calitate superioara impregnata in husa se adapteaza ideal la corpul vostru. De asemenea, aceasta este extrem de igienica. In tesatura husei este adaugata viscoza, pentru eliminarea umiditatii si crearea unui efect racoritor. Mai mult, ii confera saltelei un aspect exterior elegant si stralucitor. De mentionat faptul ca husa este tratata cu CleanEffect®, ce asigura protectie impotriva acarienilor, bacteriilor si a mirosurilor neplacute. Puteti detasa husa oricand doriti si sa o lavati.

Caracteristici principale