Hiwatch By Hikvision 1Mpx Hd-Tvi Ds-T103 2.8Mm

Matrice 1/4″ CMOS
Rezoluție 1280х720 (720Р)
Sensibilitate
0.1lux / 0lux
Lentilă 2,8 mm
Unghiul de vizualizare 92°
Zi/Noapte IR-filtru mecanic
Ieșire video HD-TVI / CVBS
Raportul semnal-zgomot Mai mult de 62db
IR iluminare Pînă la 20M, Smart
Clasă de protecție IP66
Temperatura de funcționare -40°С — 60°С
Curent 12V DC±15%
Consum 4w
Dimensiuni F 89.6 × 59.1mm



Descriere:
Camera DS-T103 în aer liber (2,8 mm) Acest design vă permite să rotiți și să înclinați camera rapid și să selectați direcția corectă de vizionare. Lentila cu unghi larg acoperă 90 de grade în direcția orizontală. Modelul oferă control video de înaltă calitate pentru planurile pe scară largă. CMOS matrice 1/4 „formează formatul video în rezoluție HD 720p.

Metoda de separare a componentei de luminozitate cu diverse procesări reduce semnificativ cantitatea de zgomot acumulat. În semnalul principal există o cantitate mică de zgomot digital, ceea ce confirmă raportul semnal-zgomot de peste 62 dB. în fața matricei se află un filtru. Interferența care apare la lumină scăzută este redusă prin reducerea zgomotului digital DNR. Când nivelul iluminării scade sub 0,1 Lux, filtrul mecanic deplasează filtrul IR în lateral și camera trece la modul nocturn alb-negru.

HD-TVI DS-T103 (2.8 mm) este echipat cu LED-uri IR cu tehnologie Smart IR. Puterea iluminării LED este controlată de procesor, în funcție de distanța față de obiecte. Acest lucru vă permite să evitați iluminarea în exces și să iluminați mai uniform diferitele obiecte.

Camera este protejată de influențele meteorologice și menține performanța la înghețuri severe. Standardul HD-TVI transporta semnale video către dispozitive de înregistrare prin cabluri coaxiale subțiri. Instalarea cablurilor de înaltă calitate crește distanța de transmisie fără atenuare vizibilă la o distanță de până la 500 de metri. Hardware-ul standard acceptă formatul CVBS.

Prin ieșirea video comutabilă, această cameră poate fi conectată fie la DVR-ul HD-TVI, fie la un DVR standard. Lucrarea în două formate oferă o versiune superioară convenabilă a sistemelor video de lucru în tranziția la standardul de înaltă definiție.

Camera CCTV DS-T103 (2.8 mm)  HiWatch, dezvoltat în compania Hikvision. Produsele acestei linii sunt de înaltă calitate datorită utilizării componentelor de înaltă calitate și a unui sistem de testare și verificare a echipamentelor. Funcția de bază îndeplinește standardele și cerințele de bază pentru organizarea supravegherii video. Automatizarea producției permite menținerea unui cost redus. Marca se concentrează pe proiecte cu bugete limitate.

Caracteristici principale

  • Tip Sisteme de supraveghere video