Anunțul este expirat.

Hiwatch By Hikvision 2Mpx Hd-Tvi Ds-T203 2.8Mm

Matrice 1/2.7” CMOS
Rezoluție 1920х1080 (1080p)
Sensibilitate 0.01lux / 0lux
Lentilă 2.8 mm
Unghiul de vizualizare 103°
Zi/Noapte IR-filtru mecanic
Ieșire video 1 HD-TVI Ieșire
Raportul semnal-zgomot Mai mult de 62db
IR iluminare Pînă la 20m Smart
Clasă de protecție IP66
Temperatura de funcționare -40°С — 60°С
Curent 12V DC±15%
Consum 4w
Dimensiuni f 89.6 × 59.1mmDescriere:
HD-TVI camera DS-T203 (2.8 mm) – un dispozitiv din marca HiWatch. producîtorul acestui brănd este Hikvision care deține drepturile asupra mărcii comerciale. Scăderea costului de producție a fost realizată datorită automatizării proceselor de producție. Echipamentul este utilizat în proiecte de diferite direcții. Camera utilizează o matrice CMOS de 2 megapixeli și generează imagini video la o rezoluție de 1920 × 1080 pixeli. Raportul de aspect al imaginei este de 16: 9 este adaptat pentru monitoarelor moderne și panourilor video, imaginea de pe acestea va fi afișată fără distorsiuni. Acest model este echipat cu o lentilă cu unghi larg și este potrivit pentru înregistrarea de scene în imediata vecinătate a camerei. Filtrul infraroșu acceptă transferul corect al culorilor. În momentul trecerii în regim de noapte alb-negru. În condiții de lumină scăzută, eliminatorul de zgomot digital DNR îmbunătățește calitatea imaginii.

Camera video externă DS-T203 (2,8 mm) este furnizată într-o carcasă care susține funcționalitatea aparatului pe o gamă largă de temperaturi. Carcasa exterioară nu permite pătrunderea prafului și a pricipitațiilor în interiorul camerei. Acest model este echipat cu ieșire video HD-TVI și transmite doar un semnal de acest format. Selectarea liberă a unghiului dorit se face prin înclinarea și rotirea modulului camerei. Iluminatorul încorporat funcționează cu tehnologia Smart IR. Luminozitatea strălucirii diodelor este ajustată în funcție de distanța față de obiect, pentru a evita iluminarea acestora. Pentru a conecta camera, va fi nevoie de un bloc de alimentare la 12V.
Camera video CCTV DS-T203 (2.8 mm) funcționează pe tehnologia TVI. Descompunerea semnalului video în componente reduce cantitatea de distorsiune încrucișată acumulată și vă permite să obțineți o claritate maximă și o detaliere a imaginii. Pentru a transmite un semnal compozit pe distanțe lungi, se folosește metoda de modulare a amplitudinii prin cvadratură. Pe un cablu coaxial bun, distanța de camera pînă la dispozitivul de înregistrare poate ajunge la 300-500 de metri. Echipamentul este utilizat pentru a îmbunătăți calitatea sistemelor video analogice învechite. și utilizarea cablului existent, simplitatea lucrărilor pregătitoare și instalare simplifică în mod semnificativ. Înregistrarea video HD-TVI a mărcii HiWatch este tri-hibrid și funcționează și cu camere IP și CVBS

Caracteristici principale

  • Tip Sisteme de supraveghere video