Amix Creatine Monohydrate 500 gr.

Amix Creatine Monohydrate 500 gr. foto 1
Amix Creatine Monohydrate 500 gr. foto 2
Îmbunătățește rezistența, crește puterea explozivă, dă un impuls creșterii musculare, crește celulele musculare în volum.

Cea mai pură creatină ultra-micronizată de cea mai înaltă calitate de la Amix Nutrition! Fiecare porțiune (3 g) din acest produs conține 3 grame de monohidrat de creatină înalt, înalt, învățat rapid. Pentru cei care nu știu de ce este nevoie, să spunem simplu - pentru rezistență, forță și volum! Creatina este cel mai accesibil, simplu și de lucru aditiv care îți va schimba cu ușurință stagnarea.

- Îmbunătățește rezistența
- Crește forța explozivă
- Dă un impuls creșterii musculare
- Crește celulele musculare în volum
În ambalaje: 500 de grame (167 de porții).

Creatina acționează ca o sursă de energie pentru mușchii noștri. Principalul avantaj al acestui aditiv este că vă permite să creșteți rezistența (creșterea producției de energie la scurt timp într -o perioadă scurtă de timp). Această funcție este indispensabilă pentru sport, unde este necesară puterea explozivă (de exemplu, powerlifting, atletism greu, sprint etc.).

Un alt avantaj la fel de important al suplimentului este că vă permite să lucrați cu greutăți mari, ceea ce înseamnă că veți obține mai multe progrese în creștere (cu recuperare suficientă). Lucrul cu încărcături mari duce, de asemenea, la o producție sporită de somatotropină și testosteron, iar aceasta este o altă proprietate dovedită a creatinei.

În fiecare zi, corpul unei persoane obișnuite petrece până la 2 g de creatină, pentru un sportiv, acest număr crește de 2-4 ori. În corpul nostru, creatina se poate sintetiza independent din trei aminoacizi - arginină, metionină și glicină, dar cu efort fizic nu va fi suficient.
Aici Creatine vine în ajutorul tău de la Amix Nutrition! El va compensa nevoia dvs. de creatină, va crește indicatorii de forță și rezistența și va da, de asemenea, un impuls creșterii musculare.

Metoda de aplicare: Luați 3 grame de creatină monohidrat cu 200-300 ml de apă (este posibil cu carbohidrați, gener, proteină, BCAA ....) de 2 ori pe zi. Principalele puncte de recepție: Înainte de antrenament, după antrenament și la mijlocul zilei (zile neintraing). Faceți cursuri: recepție de 2 luni, odihnă de lună

Caracteristici principale