Fii ca Ronaldo sau Mbappé: mașinile vedetelor pe 999!

14 июн 2024
2 620

Ce conduc fotbaliștii celebri? De la mașini de lux până la exemplare simple dar cu gust, сare pot fi găsite și pe 999. Hai să analizăm garajele celor mai mari fotbaliști europeni care ne bucură cu prezența la Cupa Europeană și să vedem ce putem găsi și la noi pe piață. 


Cristiano Ronaldo: viteză și eleganță

Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru viteza și eleganța sa pe teren, reflectă aceste trăsături și în alegerile sale auto. Pentru o super persoană, garajul său e plin de supercaruri:

  • Bugatti Chiron

  • Lamborghini Aventador

  • Ferrari F12 TDF

Aceste mașini sunt simboluri ale performanței și luxului. Dar Ronaldo nu a condus mereu asemenea bolide. Spre exemplu, primul lui automobil a fost un Audi S3 - o mașină rapidă și accesibilă, (toți posesorii de Audi S3 pot spune că au mașină ca la Cristiano Ronaldo). 

La fel, o perioadă acesta a condus un Mercedes-Benz G-Class. La moment, cel mai ieftin G-Class pe 999 poate fi achiziționat cu 26 mii de euro.

Kylian Mbappé: tinerețe și dinamism

Kylian Mbappé, tânăr și neliniștit preferă marca Volkswagen. Deși în colecția sa de mașini a fost și un Ferrari 488 Pista și un Mercedes-Benz V-Class de peste 130 mii de lire sterline, la capitolul Volkswagen, acesta a avut peste 5 modele. Mbappé a condus un Tiguan, un Touareg, și a fost posesorul unui Multivan. La fel acesta s-a delectat și cu modelele electrice ID.5 și ID.4

Dacă vrei o mașină ca a lui Mbappé, chair ai din ce alege pe 999. Și dacă ești fanul VAG, poți spune că ai un lucru comun cu fotbalistul francez. 

Toni Kroos: echilibru și rafinament

Toni Kroos este cunoscut pentru echilibrul său pe teren. Aceste trăsături se regăsesc și în alegerile sale auto. În gusturile sale se observă o slăbiciune pentru mașinile germane. Acesta a condus mai multe modele de Audi. Printre ele se numără un sedan: Audi S7, și mai multe SUV-uri: Audi Q7, Q8, și SQ5. Precum și Ronaldo, acesta a condus și un Mercedes-Benz G-Class. Iar nu demult a fost observat cu un SUV electric de la BMW -  un BMW iX. Un asemenea model, cu părere de rău, lipsește pe 999, dar dacă deții unul, îți poți publica anunțul. Însă modelele de Audi ale fotbalistului german pot fi găsite toate chiar aici. Alege mașina ta preferată din colecția lui Toni Kroos!

Luka Modrić: consistență și stil

Stilul lui Luka Modrić impresionează cu adevărat. Iar la capitolul automobile acesta cunoaște ce înseamnă confort. În colecția mașinilor sale se numără un Bentley Continental GT. Însă în calitate de mașină zilnică sau pentru familie, Luka Modric conduce un Audi Q7

Pentru a simți senzațiile de adrenalină și a conduce cu viteză, în garajul lui Modric se află un Audi RS6. Nu uităm nici de mașinile electrice. În cazul fotbalistului croat, vorbim despre un BMW i4 - stilat și inovator. 

Thomas Müller: versatil și fiabil

În cazul lui Muller vorbim despre Audi cu o mică excepție. În garajul acestuia s-au numărat 5 modele ale brandului german. Printre acestea însă nu a fost niciun SUV. Thomas Muller alege mașinile mai compacte. Astfel, a fost posesorul modelelor A5, RS6, A3, RS-Q3. Și dacă crezi că acestea sunt prea modeste pentru un fotbalist, să știi că Muller posedă și un frumos Audi RS e-tron. Pe lângă modelele de Audi, acesta a condus și o Tesla Model 3. (Interesant că practic fiecare fotbalist din top a avut cel puțin o mașină electrică în garaj).

Acum ai văzut că pe 999 poți găsi mașinile pe care le conduc fotbaliștii celebri. Îți urăm mult succes atât în căutarea automobilului perfect, cât și la Cupa Europeană. Sperăm să învingă țara cu care ții tu! Dar până atunci, accesează 999 și alege mașina ta de super fotbalist.