999 App: Linkuri multiple într-o singură aplicație

24 апр 2024
168

Știai că în aplicația 999.md poți găsi produsele de care ai nevoie, dar și poți accesa alte servicii utile cu un singur click? Pentru prima dată în Moldova, Simpals implementează tehnologia superapp pentru confortul utilizatorului. Încearcă funcționalitatea superapps pentru o experiență mai plăcută de interacțiune cu serviciile Simpals!


Superapps există deja și în Moldova

Până de curând, ca să acceseze diferite servicii ale unei companii, clienții trebuiau să instaleze zeci de aplicații pe gadgeturile lor. De acord, nu e prea comod! În țările din Asia Centrală și de Sud-Est, marile companii comerciale, pentru comoditatea clienților, au dezvoltat superapps – aplicații care combină funcționalitatea mai multor servicii. Cu alte cuvinte, instalând o singură aplicație și înregistrând un singur cont, utilizatorul poate face achiziții, plăti, urmări noile produse etc. Avantajele sunt evidente!

Și care este situația la noi? Din păcate, companiile locale încă nu se grăbesc să implementeze superaplicațiile. Și asta în ciuda faptului că superapps ar îmbunătăți semnificativ interacțiunea cu clienții.

Există însă o excepție. Simpals a fost una dintre primele companii care a implementat superapps în Moldova. Utilizatorii de internet mobil chiar acum pot aprecia beneficiile superapps-urilor, instalând aplicația 999.md pe gadgetul lor.

5 în 1 deja nu se referă doar la Dyson

În superaplicația 999.md sunt disponibile acum servicii utile precum: Specialiști, Bilete, Sport, Știri, Locuri de muncă. Utilizarea acestor servicii a devenit ușoară și comodă, deoarece pot fi accesate dintr-o singură aplicație.

  1. Specialiști (Profi) – Serviciu de recomandare pentru selectarea specialiștilor și companiilor private. Aici poți alege un meșter pe baza recenziilor reale și a exemplelor de muncă ale acestuia.

  2. Bilete (Afisha) – Vrei să te scufunzi în lumea artei, să găsești bilete la cele mai așteptate evenimente sau pur și simplu să afli despre cele mai recente lansări cinematografice? Afisha te ajută să-ți faci timpul liber mai interesant și captivant.

  3. Sport (Sporter) – Fii în formă cu noi! Stilul de viață sănătos nu este doar o modă, ci este alegerea unei persoane moderne, care pune preț pe sănătate și pe un mod de viață activ.

  4. Știri (Point) – Fii la curent cu cele mai recente evenimente din Moldova și din întreaga lume.

  5. Locuri de muncă (Joblist) – Cel mai bun serviciu de căutare a posturilor vacante în Moldova.

Timpul este prețios, mai ales pentru persoanele active, care sunt mereu în mișcare. Renunță la sumedeniile de aplicații și linkuri. Tot ce ai nevoie este acum disponibil chiar aici, pe smartphone-ul tău în AppStore și Play market.