Actualizare pentru vânzătorii de automobile: Generații auto pe 999.md

29 фев 2024
3 111

Facem tot posibilul ca să-ți poți vinde mai ușor automobilul. Pentru acest scop am introdus o nouă funcționalitate pe 999.md - generațiile autoturismelor. Acum cumpărătorii îți pot găsi și mai rapid, anunțul cu mașina scoasă la vânzare. 


Ce înseamnă "generația" unui model de automobil?

Generația unui model reprezintă versiunea sau seria de producție specifică sub care a fost fabricat un vehicul. Spre exemplu avem modelul Volkswagen Golf. Iar în funcție de generație avem Golf 1, Golf 2, Golf 4 și așa mai departe. De obicei, fiecare generație vine cu modificări semnificative față de predecesorul său, fie că vorbim de design, tehnologie, performanțe sau dotări de siguranță.

Cum aflu ce generație e mașina mea?

Una dintre cele mai rapide metode este să căuți pe Google modelul și anul de producție al automobilului. Adesea, primele rezultate vor include site-uri de specialitate și forumuri pe care cu siguranță vei găsi informații despre generația mașinii tale.

O a doua metodă, pentru cei care doresc o interacțiune mai simplă, e să întrebi direct pe ChatGPT. Poftim un exemplu : 

Ce generație e Honda Civic din 2007?

Honda Civic din 2007 face parte din a opta generație a modelului Civic. Această generație a fost lansată pentru prima dată în anul 2005 și a continuat până în 2011.”

De ce să introduc generația mașinii în anunț

Principalul avantaj al generațiilor e faptul că automobilul tău își va găsi mai repede cumpărătorii. Dacă o persoană caută anume un Golf 5, o poate seta din filtre. Iar dacă tu vinzi un asemenea automobil, setează în anunț generația, ca acesta să ajungă la publicul țintă. 

Cum introduc generația automobilului?

Acum, când plasezi un anunț în categoria transport, autoturisme, după introducerea mărcii și modelului auto, mai este disponibil câmpul generații. Generația automobilului nu va trebui să o introduci manual, ci vei putea alege din variantele deja pregătite.

În momentul de față, această funcție este disponibilă pentru 10 mărci auto populare:  Ford, Mercedes, Volkswagen, Honda, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda, Toyota și Volvo. În viitorul apropiat se planifică extindere și pentru alte modele.

Intră acum în cabinetul personal și  editează informațiile pentru anunțurile tale auto. Adaugă generația modelului ca să-ți îmbunătățești vizibilitatea anunțului. Cumpărătorii te caută pe site, ajută-i să-ți găsească mașina și crește viteza de vânzare.