Ce se vinde în februarie?

7 фев 2024
1 321

2024 este un an bisect. Știi ce înseamnă asta? Ai cu o zi mai multe oportunități de a-ți vinde produsele în februarie. Iar ca vânzările tale să aducă cât mai multe rezultate și bani în plus, am pregătit o listă cu cele mai populare produse din această lună.


Cadouri pentru 14 februarie

Februarie e luna dragostei. Până pe 24 februarie, toate articolele potrivite în calitate de cadou pentru îndrăgostiți se pot vinde ca pâinea caldă. Aici se încadrează florile, suvenire, telefoanele mobile, bijuterii, parfumuri, aparate de ras, pisici și cățeluși. Cadoul numărul rămâne a fi iPhone - articolul cel mai căutat pe 999.

Vinde aceste produse în categoria Cadouri pentru 14 februarie - în așa fel cumpărătorii te vor găsi mai ușor. Vestea bună e că produsele tale vor apărea atât în categoria principală, cât și în cea specială, pentru Ziua Îndrăgostiților. 

Echipamente de sport

Sportul e la modă în luna februarie. Dornicii de a da kilogramele jos, și de a-și pregăti corpul pentru sezonul de plajă caută activ săli de sport sau cluburi sportive. Dacă ai o afacere în acest domeniu, recomandăm să-i dai boost, ca să fii mai vizibil pe site. 

Tot în această categorie putem include accesoriile și hainele de sport. După experiența anului trecut, în luna februarie a crescut cu aproape 20% interesul pentru brandurile Nike și Adidas. 

Dornicii de a face sport acasă caută haltere, benzi elastice și aparate de sport. Dacă intenționezi să vinzi asemenea produse o poți face în categoria Sport, sănătate, frumusețe. Dacă deja o faci, utilizează instrumentele de promovare, mai ales pentru subcategoria Echipamente sportive.

Automobile 

În ultimile 7 zile în topul căutărilor pe 999 se află BMW, Mercedes și Toyota. Iar cu 16% au crescut căutările pentru „ваз”  „transit” și „Superb”. O situație similară s-a înregistrat și în 2023. În februarie se trezește un interes acut pentru automobile

Reamintim că în „Transport” concurența e mai ridicată comparativ cu alte categorii pe 999. Din această cauză un simplu booster poate fi insuficient pentru a-ți crește vizibilitatea. Activează un pachet de promovare sau utilizează Auction booster - instrumentul cu care alegi manual prețul per click. În așa măsură îți vei mări șansele la vânzare și vei putea profita la maxim de creșterea interesului pentru autoturisme.

Anvelope de vară  

Iarna se cumpără carul și vara sania. Așa e și cu anvelopele. Pentru a nu aștepta să crească prețurile, unii moldoveni aleg să-și cumpere anvelopele de vară în luna februarie. 

În cazul anvelopelor, pe lângă booster mai poți utiliza etichetele. Analizează marfa și prețurile care sunt acum pe 999. Apoi alcătuiește un anunț cu ofertă bună și adaugă eticheta Preț avantajos. În așa măsură anunțul tău va ieși în evidență pentru potențialii cumpărători.

Să-ți spun un secret: la moment nu e niciun anunț cu anvelope de vară care să folosească etichete. Poți fi primul care te vei distinge!

Transformă luna februarie în 29 de zile profitabile. Îndreaptă-ți atenția către cele mai populare articole de pe 999 și promovează-ți activ produsele. Încă nu e târziu să plasezi un anunț!