Love is in the air! Noua categorie “Cadouri pentru 14 februarie”

25 янв 2024
2 803




Cupidon vine cu o nouă categorie dedicată Zilei Îndrăgostiților - “Cadouri pentru 14 februarie”. Noua categorie vine cu o selecție de cadouri pentru jumătatea ta, ceea ce îți va face shoppingul mai rapid și mai plăcut. Iar pentru vânzătorii noua categorie oferă o oportunitate unică - anunțurile vor fi plasate în două categorii simultan!


De ce să alegeți categoria "Cadouri pentru 14 februarie"?

Un loc ideal pentru cumpărături romantice. Cupidon vă așteaptă cu cele mai bune oferte și cele mai tentante cadouri pentru ziua îndrăgostiților. Iar pentru vânzători noua categoria va fi locul ideal unde aceștia vor putea să se adreseze direct publicului interesat, astfel mărind șansele de conversie și eficientizare a procesul de vânzare.

Un anunț - două categorii.  Anunțurile vânzătorilor vor apărea nu doar în categoria specifică, ci și în categoria principală, atrăgând atenția unui număr mai mare de potențiali cumpărători.

Experiența din anii trecuți arată că astfel de categorii situaționale dublează numărul de vizualizări ale anunțurilor. Ceea ce înseamnă că șansele vânzătorului de a găsi cumpărători se dublează, la fel și șansele cumpărătorului de a găsi produsul potrivit.

Pentru un rezultat sigur, nu uitați de aspectul important al redactării anunțului, creați un titlu atrăgător, scrieți o descriere concisă, utilizați fotografii de calitate care vor prezenta produsul într-un mod atractiv.

De asemenea, puteți activa serviciile de promovare precum Republicare automată, Booster sau chiar să folosiți unul din pachetele de promovare. Pe 999 sunt disponibile trei pachete de promovare: "Lite", "Plus" și "Turbo". Toate sunt valabile timp de 7 zile și diferă în funcție de setul și puterea serviciilor oferite.

Postați acum anunțurile dvs în categoria "Cadouri pentru 14 Februarie" și atrageți clienți îndrăgostiți.