Acum puteți solicita credit și ipotecă direct de pe 999.md

9 мар 2023
2 658

Venim cu o veste bună pentru toți utilizatorii 999! Am lansat o nouă funcționalitate care vă permite să cumpărați un produs de pe 999 în credit.


Ce reprezintă noua funcționalitate?  

Noua funcționalitate permite utilizatorilor 999 să cumpere produse de pe site, pe care să le achite în credit. Așadar, dacă produsul pe care doriți să-l cumpărați are un preț cuprins între 5 000 și 400.000 lei, aveți opțiunea de a-l procura prin intermediul unui credit, pe care îl puteți solicita direct de pe site-ul 999. 

Serviciul este disponibil în următoarele subcategorii ale site-ului: ”Automobile””Telefoane mobile””Laptopuri””Calculatoare desktop” ”Turism internațional” și ”Imobiliare”.  În restul categoriilor această funcționalitate nu este disponibilă.  

Totodată, pentru categoria ”Imobiliare”,  este valabilă procurarea unei proprietăți în baza unui credit ipotecar pe care, de asemenea, îl puteți solicita direct de pe 999.md. Creditul ipotecar solicitat poate fi în valoare de până la 2,5 milioane de lei. 

Cum funcționează? 

Atunci când deschideți un anunț, în bara din dreapta va fi afișat butonul ”În credit”. 

Apăsând acest buton, se va deschide o fereastră unde veți putea selecta suma de care aveți nevoie și termenul de achitare a creditului. 

Odată ce ați completat aceste date, apăsați pe butonul ”Solicitare credit”, iar cererea dvs. va fi procesată de către partenerii noștri de la Moldindconbank (MICB) 

Vă dorim succes la cumpărături!