În curând apare o aplicație nouă pentru utilizatorii iOS

1 авг 2022
1 006

Vești bune pentru utilizatorii 999! Cu pași mici, dar siguri, lucrăm la dezvoltarea unei aplicații 999 noi. Odată cu lansarea beta-testării pentru noua aplicație, am primit peste 1000 de cereri de participare.


Prima etapă de testare a trecut cu succes, iar utilizatorii au reușit să aprecieze noua aplicație. Astfel, împărtășim cu voi, câteva recenzii din partea acestora:

«Foarte comod, acum totul este la îndemână și nimic nu este de prisos! Aplicația arată mult mai fresh și totul este clar și accesibil»

«Noul interface este foarte frumos și user-friendly și foarte simplu de utilizat».

«Mulțumesc! Acum pot vedea numărul anunțurilor în funcție de subcategoria selectată, este foarte comod»

Timp de un an am lucrat la dezvoltarea unei noi aplicații, iar în tot acest timp am revăzut funcționalitatea și design-ul site-ului, care crea dificultate în utilizare pentru utilizatorii 999. Acum, noua aplicație va fi nu doar una mai modernă, dar va deveni și mai user friendly, datorită designului și funcționalului actualizat. Mai mult, am încercat ca în noua aplicație să fie salvate toate opțiunile și funcționalitățile, care sunt familiare utilizatorilor 999.

La etapa actuală, încercăm să eliminăm erorile și să adăugăm noi funcționalități și opțiuni suplimentare, care au fost sugerate de către utilizatorii 999. De fapt, misiunea noastră este ca aplicația să corespundă în totalitate cu versiunea web a site-ului. 

Acum, lucrăm ca albinuțele pentru a lansa cât mai repede noua aplicație.

Vă anunțăm că în curând noua aplicație va fi disponibilă pentru utilizatorii iOS. În aplicația 999 a fost modificat designul și îmbunătățită funcționalitatea, iar în scurt timp o veți încerca și îndrăgi!

Vă oferim doar câteva indicii despre transformarea aplicației:

P.S : Fiți cu ochii pe noi! Urmează o aplicație actualizată și numai bună pentru promovarea produselor și serviciilor dvs!