Preferați comunicare prin mesaje? Acum puteți publica anunțuri fără număr de telefon.

24 апр 2020
4 276

Utilizatorii 999.md au acum posibilitatea de a alege modul în care doresc să comunice cu potențialii cumpărători. Pe site a fost opțiunea ”Fără număr de telefon în anunț”. Acum utilizatorii pot ascunde numărul de telefon indicat în anunț, pentru a putea fi contactați doar prin chat-ul site-ului. 


Această opțiune poate fi activată la crearea anunțului, de asemenea, puteți activa opțiunea redactând anunțul deja publicat. Dacă vreți să activați această opțiune, la crearea sau redactarea unui anunț, în caseta ”Contacte”, selectați opțiunea ”Fără număr de telefon în anunț”, iar numărul Dvs. nu va mai apărea pe pagina anunțului. 


Așadar, dacă explorând anunțurile de pe 999.md observați un anunț în care nu este indicat numărul de telefon al vânzătorului/prestatorului, să știți că îl puteți contacta în chat-ul site-ului. Îi puteți scrie un mesaj direct din anunț, sau accesând profilul personal al acestuia.

Iar în cazul în care ați activat opțiunea ”Fără număr de telefon în anunț”, nu uitați să verificați zilnic mesajele, pentru a nu pierde cumpărătorii/clienții interesați. 

Deocamdată, această actualizare este disponibilă doar pentru versiunea desktop a site-ului. În curând, publicarea anunțurilor fără număr de telefon va fi disponibilă și pentru aplicația mobilă 999.md.