Anunțul este expirat.

Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro

Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 1
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 2
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 3
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 4
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 5
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 6
Aparat de stropit gardelina - bsr 100 trailer micro foto 7
Alte modele gasiti pe pagina noastra. https://gardelina.md/ro/product-category/stropitoare/ Model - BSR 100 Motor pe benzina 6.5 cp OHV Pompa cu 3 pistoane Bazin din fibra de sticla (Fabricat in Romania ) Tambur cu furtun de presiune cu nipluri Lance reglabila cu palarie ajustabila Motorizare - motor 6.5 CP 3600 R/M pe benzina OHV , racire pe aer. Pompa cu fulie - 3WZ-22 cu 3 pistoane , ungere pe ulei . Reglaj presiune - reglatorul are doua pozitii de presiune , presiunea maxima 25 bar acesta contine : manometru , robinet balbotare si 2 robineti pentru stropire Bazin - 100 l din fibra de sticla cu grosimea de 8 mm, capac + sita , robinet de golire , filtru tip Y Tambur cu furtun - tambur mobil + cupla rotativa, furtun presiune 25 m cu nipluri , lance cu palarie ajustabila cu jet reglabil Cadru stropitoare - cadru rezistent , vopsit in camp electrostatic - roti pe spate gonflabile 400x8 , fixe cu rulment Aparatul de stopit BSR poate fi utilizat in scopuri hobby cat si profesionale dar si in directiile agricole precum : legumicultura, viticultura, pomicultura si floricultura . Datorita presiunii mari si jetului reglabil , aparatul BSR poate fi utilizat atat la stropirea pomilor inalti cat si in solare. Poate fi utilizat in domeniul zootehnic pentru spalarea / dezinfectarea in ferme si grajduri . Aditional acest model are suport + scaun pentru a fi cuplat la orice motocultor de putere minim de 5.5CP. Greutatea maxima a persoanei ce conduce acest eschipament – 120 KG. Modelul are in spate 2 brate laterale cu bare a cate2 microlance fiecare. Barele culiseaza pentru ajustarea inaltimei de stropire. Acest utilaj este preponderent utilizat stropit culturi cum ar fi: Vita de vie, tufe de mure, afine, zmeura sau altele ce nu depasesc o inaltime de 2.5M. Presiunea de lucru a micro lanciilor este de 30 de bari, ce ating o distanta de stropire de 8M. Fiecare micro lancee are jet reglabil, la fel si se poate regla si directia de stropire. Motocultorul are rol orientativ , nu este inclus in pret !!

Alte modele gasiti pe pagina noastra. https://gardelina.md/ro/product-category/stropitoare/

Model - BSR 100

Motor pe benzina 6.5 cp OHV

Pompa cu 3 pistoane

Bazin din  fibra de sticla (Fabricat in Romania )

Tambur cu furtun de presiune cu nipluri

Lance reglabila cu palarie ajustabila

Motorizare - motor 6.5 CP  3600 R/M pe benzina OHV , racire pe aer.

Pompa cu fulie - 3WZ-22  cu 3 pistoane , ungere pe ulei .

Reglaj presiune - reglatorul are doua pozitii de presiune , presiunea maxima 25 bar acesta contine : manometru , robinet balbotare si 2 robineti pentru stropire

Bazin - 100 l din fibra de sticla cu grosimea de 8 mm, capac + sita , robinet de golire , filtru tip Y

Tambur cu furtun - tambur  mobil + cupla rotativa, furtun presiune 25 m cu nipluri , lance cu palarie ajustabila cu jet reglabil

Cadru stropitoare - cadru rezistent , vopsit in camp electrostatic

                                   - roti pe spate gonflabile 400x8 , fixe cu rulment

Aparatul de stopit BSR poate fi utilizat in scopuri hobby cat si profesionale dar si in directiile agricole precum : legumicultura, viticultura, pomicultura si floricultura .

Datorita presiunii mari si jetului reglabil , aparatul BSR poate fi utilizat atat la stropirea pomilor inalti cat si in solare.

Poate fi utilizat in domeniul zootehnic pentru spalarea / dezinfectarea in ferme si grajduri .

          Aditional acest model are suport + scaun pentru a fi cuplat la orice motocultor de putere minim de 5.5CP.

          Greutatea maxima a persoanei ce conduce acest eschipament – 120 KG.

          Modelul are in spate 2 brate laterale cu bare a cate2 microlance  fiecare. Barele culiseaza pentru ajustarea inaltimei de     stropire. 

          Acest utilaj este preponderent utilizat stropit culturi cum ar fi: Vita de vie, tufe de mure, afine, zmeura sau altele ce nu depasesc o inaltime de 2.5M.

   Presiunea de lucru a micro lanciilor este de 30 de bari, ce ating o distanta de stropire de 8M.

          Fiecare micro lancee are jet reglabil, la fel si se poate regla si directia de stropire.

Motocultorul are rol orientativ , nu este inclus in pret !!

Caracteristici de bază

  • Tip Udare și irigare

Subcategorie