Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului. In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
- vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
- economiseste spatiu in frigider;
- ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Produsul contine:
Aparat pentru vidat alimente;
pungi pentru vidat - 15 buc, (latime punga: 29,5cm max;)
Raportul automobilului
Obțineți cel mai detaliat raport al vehiculului în câteva minute
Istoricul anunțurilor pe 999.md
Evaluare medie a costului
Vizualizări: 36 (astăzi 1)