Anunțul este expirat.

Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm)

Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 1
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 2
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 3
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 4
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 5
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 6
Căști Cu Fir Beyerdynamic Dt 770 Pro (250 Ohm) foto 7
*Legendara serie DT 770/880/990 își are rădăcinile încă din 1981, odată cu lansarea DT 880, primele căști dinamice cu caracteristici electrostatice. A fost urmată în 1985 de introducerea modelelor DT 770 și 990, completând seria și oferind pieței flexibilitate maximă și o gamă de căști închise (DT 770), semi-deschise (DT 880) și deschise (DT 990). . Căștile stereo Beyerdynamic DT 770 PRO au un design închis, oferindu-le o izolare fonică bună. Datorită acestui fapt, ele pot fi folosite pentru ascultarea muzicii de înaltă calitate în condiții de zgomot ambiental crescut. Deoarece acest model este destinat nu numai pentru uz casnic, ci și pentru monitorizarea într-un studio de înregistrare, în acest din urmă caz, pericolul feedback-ului acustic cu microfoanele sensibile este eliminat. Pentru a extinde gama de frecvențe joase reproductibile, DT 770 PRO sunt echipate cu invertoare de fază.
Telefoanele stereo au un design simplu și în același timp convenabil și de încredere. Bandita, din placa de otel, este inchisa cu o husa detasabila din piele. Cupele sunt atașate de el pe cleme glisante care asigură reglarea necesară a înălțimii. Montarea suporturilor se face in asa fel incat sa permita ca radiatoarele sa fie rotite usor spre interior sau spre exterior astfel incat sa se potriveasca mai aproape de cap. Pernițele pentru urechi ale telefoanelor stereo sunt realizate din velur moale cu umplutură elastică. Au „efect de memorie” și după o scurtă utilizare se fixează în jurul urechilor cu o cârpă și în același timp foarte confortabile. Pernițele pentru urechi pot fi îndepărtate pentru curățare, dacă este necesar.
Carcasele emițătorilor DT 770 PRO sunt din plastic antirezonant și au amortizarea internă necesară. Cablul de conectare este conectat la o singură cupă, conductoarele sale sunt fabricate din cupru fără oxigen foarte purificat, iar izolația exterioară are rezistență mecanică crescută. Cablul este echipat cu un conector mini-jack placat cu aur, iar un adaptor pentru mufe de 6,3 mm este furnizat împreună cu Beyerdynamic DT 770 PRO.
Căștile Beyerdynamic DT 770 PRO sunt considerate una dintre cele mai fiabile și cu sunet bun din clasa lor și sunt folosite cu plăcere atât de iubitorii de muzică, cât și de inginerii de sunet.
Căștile Beyerdynamic DT 770 PRO, asamblate manual în Germania, sunt o alegere excelentă atât pentru profesioniști, cât și pentru toți cei care apreciază calitatea înaltă și sunetul impecabil, de renume mondial.Tip căști: over-ear / Mod de folosire: pe cap / Lungime cablu, m: 3 / Material pernă: velururi

Carcasă

  • Lungime cablu 3m
  • Tip căști over-ear
  • Scopul de studio/pentru acasă
  • Mod de folosire pe cap
  • Material pernă velururi

Principale

  • Form factor închis

Audio

  • Sensibilitate 96dB
  • Numărul de emițători pe partea 1
  • Putere maximala 100mW

Informaţii generale

  • Culoare negru
  • Greutate 270g
  • Garanţie 12

Producător si model

  • Producator Beyerdynamic

Caracteristici principale

Subcategorie