Covorase auto Renault Scenic 4 Grand Scenic 2015-

Covorase auto Renault Scenic 4 Grand Scenic 2015- foto 1
Covorase auto Renault Scenic 4 Grand Scenic 2015- foto 2
Covorase auto Renault Scenic 4 Grand Scenic 2015- foto 3
Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2015 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2016 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2017 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2018 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2019 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2020 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2021 Covorase auto Автоковрики Renault Scenic 2022

●Mărginele

sunt de 30 mm. Această înălțime este suficientă pentru a păstra volume mari de lichid și murdărie pe suprafața covorului, pentru a nu deranja conducerea dumneavoastră.

● „Labă” pe covorul șoferului,. Acest detaliu mărește suprafața utilă a produsului, oferă o platformă pentru sprijinirea piciorului stâng al șoferului. Covoarele din fața sunt întărite la călcâi pentru a proteja împotriva uzurii.

● Celule mari în formă de romb deasupra. Vă permite să distribuiți uniform murdăria pe covoraș și să evitați vărsarea murdării înafara covorașului.

● Țepi pe partea de jos pentru o fixare sigură pe podea. Există și locuri pentru cârlige (suporturi standard sub scaune). Produsele noastre se află în poziția corectă și nu se mișcă prin salon. Durata de utilizare este de 2 ori mai mare decât cea a produselor concurenților..

● Rezistenta la temperaturi extreme de la - 30 la + 50 de grade. STINGRAY este unul dintre producătorii europeni care proiectează produse folosind tehnologia de scanare 3D, astfel încât fiecare dintre covoarase este 100% potrivit pentru mașina pentru care este creat.

Caracteristici principale