Anunțul este expirat.

Oala multifunctionala Delimano Optimo

Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 1
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 2
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 3
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 4
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 5
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 6
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 7
Oala multifunctionala Delimano Optimo foto 8
Preparati o gama variata de bucate delicioase cu ajutorul oalei multifunctionale Delimano Optimo. Este o combinatie ideala dintra cratita si plita, usurandu-va astfel rutina zilnica. Modelul este dotat cu 6 programe presetate si timer de 24 de ore. Bolul cu volumul de 5 l va permite sa gatiti pentru toata familia. Stratul antiaderent evita lipirea bucatelor si asigura curatarea usoara.

Gatiti bucate si economisiti timpul cu oala multifunctionala Optimo


Scapati de rutina zilnica de gatire cu ajutorul oalei multifunctionale practice, ce va economiseste timpul Delimano Optimo. Preparati o multime de bucate preferate doar cu o singura apasare de buton. Este mult mai simplu, mai rapid si mai comod decat va puteti imagina. Mai cu seama daca sunteti obositi dupa o zi grea de munca.


Gatiti inteligent


Este foarte important sa aveti o abordare serioasa in ceea ce priveste alimentatia, chiar daca aveti putin timp la dispozitie. Iar datorita oalei multifunctionale Optimo nu este nevoie sa monitorizati procesul. Interfata simpla, ecranul tactil cu caractere faciliteaza procesul de selectare a programei dorite. Consumul redus de energie pentru a economisi banii va ofera posibilitatea sa utilizati aceasta oala multifunctionala oriunde, in camping sau chiar la casa mobila.


6 programe presetate si o multime de retete


Datorita programelor presetate puteti prepara o multime de bucate, carne, legume sau peste. Datorita functiei „Fa singur” puteti seta temperatura si timpul necesar pentru o anumita reteta.


✓ Gatire la abur

✓ Orez

✓ Prajire

✓ Inabusire

✓ Terci

✓ Iaurt


Dispozitiv comod pentru toate sarcinile culinare


Amanare start, va ofera ocazia sa amanati inceperea procesului de gatire pana la 24 de ore, astfel incat mereu sa aveti parte de bucate proaspete. Este o optiune foarte comoda, pe care cu siguranta o veti utiliza des. Functia de incalzire va garanteaza faptul ca bucatele vor fi calde in cazul in care unii membri ai familiei nu au reusit sa cineze la timp. Oala multifunctionala Optimo este absolut inofensiva si va cadoneaza o multime de timp liber. Nu va mai trebui sa va preocupati ce sa gatiti cand veniti acasa. Acest model de asemenea se potriveste perfect pentru prepararea bucatelor exotice, fructe de mare sau bucate ce necesita timp indelungat pentru a fi gatite.


Puternica si voluminoasa


Oala multifunctionala Optimo o sa va uimeasca cu designul sau inedit si stilat – baza din otel inoxidabil in combinatie cu capacul si detaliile in culoarea neagra. Se va potrivi de minune cu designul oricarei bucatarii. In interior este dotata cu un incalzitor eficient, bol de 5 l cu acoperire antiaderenta destul de voluminos pentru a gati pentru toata familia. Mai mult, se curata foarte usor.

Subcategorie