Anunțul nu este plătit.

Aspirator Daewoo DAVCW90-15L

Aspirator Daewoo DAVCW90-15L foto 1
Aspirator Daewoo DAVCW90-15L foto 2
Aspirator Daewoo DAVCW90-15L foto 3
Aspiratorul cu filtrare prin apa Daewoo 15L 1400W - DAWF15L Este solutia ideala pentru o casa igienizata. Aspiratorul curata in profunzime suprafetele delicate ale locuintei, covoare, mochete, carpete, precum si tapiterii, canapele, fotolii, perne sau saltele, fiind ideal pentru utilizarea casnica. Compact si robust, aspiratorul Daewoo DAWF15L este dotat cu motor puternic de 1200 W, filtru HEPA si recipient transparent de 15 L ce absoarbe cu usurinta praful, murdaria si parul animalelor de companie. Datorita filtrului HEPA, aspiratorul reduce praful si purifica aerul, fiind recomandat in special pentru persoanele alergice sau care sufera de astm. Tehnologia de filtrare in apa elimina cu pana la 99% murdaria si praful din incapere, astfel incat, particulele sunt extrase si retinute in rezervorul cu apa, iar in timpul procesului de curatare a recipientului, acestea nu vor fi inhalate si vei putea sa respiri un aer mult mai sanatos. De asemenea, aspiratorul este prevazut cu roti multidirectionale si maner superior, fiind usor de manevrat in incaperile inguste. Cablul electric poate fi depozitat pe carlig. Aparatul se poate curata periodic, folosind o carpa moale si sapun. A nu se utiliza agenti de curatare sau solventi, pot fi agresivi pentru piesele din plastic ale aparatului. ____________________________________________________ С моющим пылесосом DAEWOO – DAWF15L уборка даже большого дома не займет много времени. Он подходит как для домашнего использования, так и для уборки офисов и ресторанов. Он имеет достойную мощность в 1400 W, поэтому подходит для уборки любых поверхностей. Благодаря его вместительным контейнерам, вы уберете большие площади. Имея возможность применения моющих средств, вы очистите от пятен и загрязнений ковровое покрытие, диваны, плитку, панели и окна. А благодаря удобной ручке, его перемещение не вызовет проблем. ____________________________________________________ DAWF15L MAX POWER: 1400 W RATED POWER: 1200 W TANK CAPACITY: 15 L VACUITY: 19 kPa SUCTION HOSE DIAMETER: 32 mm SUCTION HOSE LENGTH: 1.5 M AIR FLOW: 1500 L/min SUCTION POWER: 170 W POWER CORD LENGTH: 5 M NOISE LEVEL: 85 dB

Aspiratorul cu filtrare prin apa Daewoo 15L 1400W - DAWF15L

Este solutia ideala pentru o casa igienizata. Aspiratorul curata in profunzime suprafetele delicate ale locuintei, covoare, mochete, carpete, precum si tapiterii, canapele, fotolii, perne sau saltele, fiind ideal pentru utilizarea casnica. Compact si robust, aspiratorul Daewoo DAWF15L este dotat cu motor puternic de 1200 W, filtru HEPA si recipient transparent de 15 L ce absoarbe cu usurinta praful, murdaria si parul animalelor de companie.

Datorita filtrului HEPA, aspiratorul reduce praful si purifica aerul, fiind recomandat in special pentru persoanele alergice sau care sufera de astm. Tehnologia de filtrare in apa elimina cu pana la 99% murdaria si praful din incapere, astfel incat, particulele sunt extrase si retinute in rezervorul cu apa, iar in timpul procesului de curatare a recipientului, acestea nu vor fi inhalate si vei putea sa respiri un aer mult mai sanatos. De asemenea, aspiratorul este prevazut cu roti multidirectionale si maner superior, fiind usor de manevrat in incaperile inguste.

Cablul electric poate fi depozitat pe carlig. Aparatul se poate curata periodic, folosind o carpa moale si sapun. A nu se utiliza agenti de curatare sau solventi, pot fi agresivi pentru piesele din plastic ale aparatului.

DAWF15L
MAX POWER: 1400 W

RATED POWER: 1200 W

TANK CAPACITY: 15 L

VACUITY: 19 kPa

SUCTION HOSE DIAMETER: 32 mm

SUCTION HOSE LENGTH: 1.5 M

AIR FLOW: 1500 L/min

SUCTION POWER: 170 W

POWER CORD LENGTH: 5 M

NOISE LEVEL: 85 dB

Subcategorie