Îți este apropiată estetica anilor ‘80? Hai cu noi!

16 мая 2024
515

Se întorc strălucitorii ani '80! Îndrăzneala și luxul acelor timpuri dă buzna în lookurile și amenajările moderne. Vrei să arăți ca Lady Di? Ai căzut sub vraja Madonnei, care purta corsetul de la Gaultier? Visezi la o pereche de Converse sau Nike Air Jordan autentici? Intră pe 999!


Energia anilor '80 și '90 a fost creată de superstaruri, de aceea este întotdeauna relevantă. Recent, Zendaya a uimit lumea cu un look futurist din colecția Mugler - deși costumul de robot plin de farmec era mai în vârstă decât ea!

Poți purta și tu vintage și heavy chic? Știi cum să folosești vinilul, sticla și metalul de la începutul secolului trecut în designul interior modern? Felicitări: furorul și admirația sunt garantate. Anii '80 și '90 au fost o eră a strălucirii și a experimentului, iar fiecare obiect și element decorativ din acele vremuri este acum o revelație culturală.

În toată această frumoasă poveste, există o problemă - veritabilul vintage chic nu este ușor de găsit. Totuși, noi cunoaștem un loc unde se poate: 999.md. Nu are rost să alergi prin magazinele outlet și piețele de vechituri, pentru că nicăieri nu există o asemenea varietate de oferte ca pe principalul panou de anunțuri din țară. Iar prețurile pentru vintage pe 999 sunt plăcut surprinzătoare.

Uimește lumea cu jambiere perlate, combină clasicul Levi's 501 cu tendințele moderne, dansează în Converse albe ca zăpada, uimește-i pe cei din jur cu “sacoul mamei” și trăiește-ți viața așa cum îți place!  

Vrei un Boombox adevărat, un telefon roșu cu disc sau un pick-up pentru vinil în camera ta? Sau poate cauți un cub Rubik din primele ediții? Încă le mai poți găsi pe toate!

Ca să nu ratezi anunțul potrivit, descarcă aplicația mobilă 999.md pentru Android sau  iOS și fii primul care află despre cele mai interesante noutăți vintage.