Marketplace 999: Cumpărați online și beneficiați de livrare oriunde în țară

13 окт 2021
5 183

Pe 999.md a fost lansat serviciul Marketplace. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că acum puteți face cumpărături direct pe site! Plasați comanda direct pe Marketplace 999 , solicitați livrare, alegeți metoda de plată (online sau la primirea comenzii) și așteptați curierul.

Noua funcționalitate este valabilă atât pentru versiunea desktop, cât și pentru versiunea mobilă a site-ului. Așadar vă puteți bucura de cumpărături online, oriunde ați fi. 

Ce este Marketplace?

Marketplace reprezintă o platformă destinată vânzărilor online, care găzduiește produse de la diferiți furnizori și magazine. Acest tip de platforme este popular și utilizat în toate țările lumii, întrucât,  în detrimentul magazinelor online obișnuite, oferă cumpărătorilor o serie de avantaje: 

  • Gamă largă de produse de la diferiți furnizori. Pe Marketplace pot fi găsite în vânzare produse de la mai mulți vânzători, fapt care permite cumpărătorilor să analizeze sute de oferte, de la diferite mărci/furnizori și să aleagă, astfel, pe cea potrivită. Cu alte cuvinte, când intenționați să cumpărați un produs utilizând Marketplace, evitați automat accesarea zecilor de magazine online specializate.

  • Siguranță și garanție. Pe Marketplace sunt în vânzare doar produse noi, cu garanție. Comenzile pot fi efectuate direct pe site-ul 999.md, cu plata online și posibilitatea de a solicita livrare la domiciliu. Pentru efectua cumpărături online, nu este nevoie să accesați alte pagini sau site-uri.

  •  Confort. Puteți selecta metodele de livrare și plată în funcție de necesitățile și preferințele dvs. După ce ați plasat comanda, puteți urmări la ce etapă se află aceasta, în timp real, direct de pe contul dvs. personal.

Cum să cumpărați de pe Marketplace  999?

Produsele de pe Marketplace pot fi găsite atât prin motorul de căutare cât și în listele cu anunțuri. Acestea sunt marcate cu o etichetă verde „Cumpărați online”. Pe pagina unui astfel de anunț, veți găsi, de asemenea, o fotografie a produsului și descrierea acestuia. O caracteristică distinctivă care vă confirmă că puteți cumpăra produsul online, este butonul ”Cumpără produs” din partea dreaptă a paginii. 

Efectuarea comenzii are la bază câțiva pași simpli: 


  • Apăsând butonul „Cumpărați produsul”, se va deschide pagina de plasare a comenzii, unde va trebui să indicați: datele dvs. de contact, metoda de livrare, adresa și metoda de plată care vă este convenabilă.  

  • În următorul pas, va fi afișat sumarul comenzii, pentru ca dvs. să puteți verifica încă o dată informațiile pe care le-ați indicat. 

  • După ce ați confirmat și plasat comanda, aceasta va fi expediată vânzătorului/furnizorului. Pentru a afla la ce etapă se află comanda dvs. , accesați  „Achiziții” din contul dvs. personal. 

  • De îndată ce veți primi comanda, veți avea posibilitatea să lăsați o recenzie pentru produsul achiziționat.

Ținem să vă anunțăm că pe Marketplace 999 puteți găsi deja produse din magazinele Promstore și Alo Internet Magazin. Alți zeci de parteneri sunt în proces de conectare.

Faceți cumpărături comod și în siguranță pe Marketplace 999! Succes!

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная