La mulți ani nouă!

5 дек 2019
1 847

Avem 20 de ani! Știm că avem la ce lucra, dar avem și cu ce ne mândri.


Acum 20 de ani, oamenii lipeau anunțurile pe stâlpi, se pierdeau în fluxul imens de informații și găseau cu greu ceea de ce aveau nevoie. Acum, totul este mult mai simplu și mai accesibil. Acum 20 de ani, noi depozitam lucrurile de care nu mai aveam nevoie la balcon și prin garaje, iar acum, putem face bani pe ele :) Acum 20 de ani, puteam vinde bunuri și servicii doar prin intermediul cunoscuților. Astăzi, internetul ne permite să ajutăm oamenii chiar și din străinătate!

Acum 20 de ani, a apărut „trei de nouă”. În acest timp, multe s-au schimbat, cu excepția unui lucru – noi am fost întotdeauna alături de voi.

În acești 20 de ani, pe site-ul nostru au fost publicate 80 de milioane de anunțuri și am fost vizitați de utilizatori de pe toate continentele lumii (cu excepția Antarctidei!)

Vă mulțumim că oferiți lucrurilor voastre o a doua viață! Vă mulțumim că ajutați oamenii să găsească lucruri care nu pot fi găsite nicăieri în altă parte! Vă mulțumim că întotdeauna vă adresați la „999”, atunci când căutați ceva. Vă mulțumim că aveți încredere în noi!

Felicitări!

De-a lungul acestor 20 de ani, proiectul a reușit să atingă culmi foarte înalte și să învețe foarte multe lucruri. Dar asta nu înseamnă că 999.md are de gând să se oprească aici. Proiectul are încă multe de făcut!