Ce e nou pe aplicația 999?

5 дек 2023
797

Ce e nou pe aplicația 999?

Nu oprim să ne dezvoltăm. Și vrem ca experiența voastră în timpul cumpărăturilor sau vânzărilor pe 999 să fie una de calitate. 


Am ascultat feedback-ul vostru și am lucrat cu atenție la îmbunătățiri. Suntem gata să vă prezentăm versiunea actualizată a aplicației 999.md. Iată ce schimbări au apărut:

Suport tablete

Vești bune pentru utilizatorii dornici să folosească aplicația 999 de pe tablete. Acum acest lucru este posibil. La fel cum descărcați aplicația pentru smartphone-uri o puteți face și în cazul „ecranelor mari”. Acest update oferă acces la o navigare mai plăcută și o interacțiune mai comodă cu aplicația, pentru că numărul informației care se vede în același timp pe tabletă e mai mare decât pe un smartphone.

Rubrica „Favorite”

Până acum, în Favorite se găseau numai anunțurile pe care am ales să le urmărim. Mai nou, acum, aici pot fi găsite și abonările sau vânzătorii preferați. 

Rubrica favorite se găsește în Cabinetul personal. Navigarea prin aplicație devine mai ușoară când nu trebuie să mergi departe ca să găsești informațiile de care ai nevoie, mai ales când acestea pot fi grupate comod.

Onboarding interactiv

Am adăugat un proces captivant de onboarding, astfel încât noii utilizatori să poată învăța ușor și rapid toate funcțiile aplicației. 

Cu noul onboarding procesul de învățare a aplicației devine mai ușor și mai plăcut pentru utilizatori. Elementele interactive ajută la ghidarea utilizatorilor prin diferite funcționalități și caracteristici ale aplicației.

Acesta reduce frustrările și ajută la evitarea confuziilor pentru utilizatorii care interacționează prima dată cu 999. Prin furnizarea de instrucțiuni și demonstrații interactive, utilizatorii pot înțelege mai bine cum aplicația funcționează și sunt încurajați să exploreze din plin toate avantajele acesteia. 

Cum funcționează?

Ați descărcat aplicația. O deschideți, faceți logarea și noul sistem de Onboarding vă salută respectuos și vă întreabă dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege mai bine cum utilizați eficient 999.md.

                      După ce dați start procesului, pe rând, aplicația vă va explica cu se ocupă fiecare funcționalitate. 

  • Cabinetul personal - locul unde ai acces la Anunțurile tale, Cont, Favorite, Recenzii, Notificări - e spațiul de lucru în aplicație. 

  • Cele mai populare categorii de pe 999 stau la îndemână. Dați click și căutați tot de ce aveți nevoie.

  • Celelalte categorii le găsiți în rubrica „Toate”.

  • Butonul Market oferă acces la 999 marketplace, locul unde puteți procura produsele noi, de la magazine verificate și cu livrare.

  • Iar când nu aveți timp să căutați manual produsul mult dorit prin aplicație, la dispoziția dvs se află bara de căutare. Cu ajutorul ei puteți face căutări rapide pentru produsele de care aveți nevoie.

Vă mulțumim pentru alegerea 999.md! 

Bucurați-vă de noile funcționalități și îmbunătățiri, discărcați aplicația în Play Market și App Store

Împărtășiți-vă impresiile pentru a ne ajuta să facem aplicația și mai bună!