Trimmere pentru bărbierit.

Trimmere pentru bărbierit. foto 1
Trimmere pentru bărbierit. foto 2
Trimmere pentru bărbierit. foto 3
Storetail va oferă la procurarea fiecărui produs Livrarea produsului în toată Moldova; Garanție oficială; Sisteme individuale de bonusare la urmatoarele cumpărături Caracteristici Produs: Mașină de tuns pro reîncărcabilă. * Ideal pentru zona laterala a parului si ceafa. * Motor extrem de profesional * Ajustabil la 3 lungimi de tăiere Spălați capul cu apă, curat și igienic. Este cea mai bună mașină de tuns profesională pentru casă și saloanele de înfrumusețare, cu lame subțiri unice, care taie părul până la 0,1 mm. Pe lângă faptul că cuțitele sunt foarte subțiri, sunt și fabricate din oțel aliat foarte puternic, prin urmare sunt foarte ascuțite și durabile, iar dimensiunea lor mică și greutatea redusă nu vor lăsa pe nimeni indiferent, în special lucrătorii saloanelor de înfrumusețare și frizeriei. O mașină de tuns fără fir reîncărcabilă, care nu are nicio dimensiune a cablului și vă oferă libertate deplină de acțiune. În ciuda dimensiunilor reduse și a greutății sale reduse, mașina de tuns tuns părul aproape la zero foarte ușor și natural. * pentru marginile tâmplelor și gâtului; * pentru a crea modele de cap și tunsori unice; * pentru o tunsoare scurtă pe cap; * ca aparat de tuns pentru barbă, îndreptați-i contururile, creați modele; * ca îngrijitor corporal; *Duze: 4 piepteni detașabili (1,5; 2; 3; 4 mm); *Lungime minimă de tunsoare: 0,1 mm; *Lățimea de tăiere: 40 mm; *Dimensiuni: 150 x 40 mm; *Culoare: negru, auriu, verde.
  • Mașină de tuns pro reîncărcabilă.
  • *Ideal pentru zona laterala a parului si ceafa. *Motor extrem de profesional *Ajustabil la 3 lungimi de tăiere
  • Spălați capul cu apă, curat și igienic.
  • Este cea mai bună mașină de tuns profesională pentru casă și saloanele de înfrumusețare, cu lame subțiri unice, care taie părul până la 0,1 mm. Pe lângă faptul că cuțitele sunt foarte subțiri, sunt și fabricate din oțel aliat foarte puternic, prin urmare sunt foarte ascuțite și durabile, iar dimensiunea lor mică și greutatea redusă nu vor lăsa pe nimeni indiferent, în special lucrătorii saloanelor de înfrumusețare și frizeriei..
  • O mașină de tuns fără fir reîncărcabilă, care nu are nicio dimensiune a cablului și vă oferă libertate deplină de acțiune. În ciuda dimensiunilor reduse și a greutății sale reduse, mașina de tuns tuns părul aproape la zero foarte ușor și natural.
  • *pentru marginile tâmplelor și gâtului; *pentru a crea modele de cap și tunsori unice; *pentru o tunsoare scurtă pe cap; *ca aparat de tuns pentru barbă, îndreptați-i contururile, creați modele; *ca îngrijitor corporal;
  • *Duze: 4 piepteni detașabili (1,5; 2; 3; 4 mm); *Lungimea maximă a unei tunsori: 3 mm; *Lungime minimă de tunsoare: 0,1 mm; *Lățimea de tăiere: 40 mm; *Dimensiuni: 150 x 40 mm; *Culoare: negru, auriu, verde.

Caracteristici principale

  • Stare Nou

Subcategorie