Anunțul este expirat.

Plapuma Dormeo Siena (140x200)

Plapuma Dormeo Siena (140x200) foto 1
Plapuma Dormeo Siena (140x200) foto 2
Plapuma Dormeo Siena (140x200) foto 3
Plapuma Siena moale si confortabila ii permite corpului sa respire, datorita acestui fapt va veti bucura de un somn placut pe tot parcursul noptii. O puteti utiliza pe tot parcursul anului. Potrivita pentru persoanele predispuse la alergii. Lavabila la temperatura de 60С, ce distruge acarienii. Disponibila in urmatoarele dimensiuni: 140x200 cm si 200x200 cm.

Echilibrul dintre moliciune si caldura


Plapuma Siena – este incredibil de moale, oferindu-va un somn placut pe tot parcursul anului. Este fabricata din materiale moderne, ce va garanteaza rezistenta pe o durata lunga de timp si moliciune pentru un plus de confort. Datorita tesaturii in forma zig-zag, umplutura plapumei nu se aduna in colturi, iar microfibrele Wellsleep® advanced o fac si mai moale.


O puteti utiliza pe tot parcursul anului


Umplutura plapumei este fabricata din microfibre Wellsleep® advanced (350 gcm), ce o fac perfect respirabila si moale. Structura unica a microfibrelor creaza buzunare de aer, ce-i confera un plus de volum. Astfel, puteti folosi acest model de plapuma indiferent de anotimp, chiar si in lunile calde de vara.


Materiale de calitate superioara - secretul rezistentei in timp


Plapuma Dormeo Siena este confectionata din microfibre Softdream, cunoscute ca fiind rezistente la intindere sau tasare, se usuca rapid si sunt rezistente la sifonare. Datorita acestui material, plapuma ta nu se va aduna si isi va pastra forma inca mult timp inainte.


Practica si simplu de intretinut


Plapuma Dormeo Siena este lavabila la temperatura de 60°C, ce distruge acarienii, astfel, veti dormi intotdeauna in prospetime si curatenie. Datorita materialelor inovatoare aceasta se usuca rapid, dar, nu uitati sa o scuturati inainte de a o usca, pentru a redistribui uniform umplutura. Disponibila in urmatoarele marimi: 140x200 si 200x200.

Caracteristici principale