Anunțul este expirat.

Tigaie Ballarini Lucca Granitium 24Cm

Cu tigaia din gama Lucca Granitium de la BALLARINI, aveti la indemana ajutorul perfect pentru gatit sanatos. Aceasta tigaie eleganta din aluminiu are un finisaj gri mat la exterior si o acoperire antiaderenta Cortan GRANITIUM cu 5 straturi la interior, intarita cu particule minerale. Acest lucru le face deosebit de rezistente. Datorita stratului antiaderent, nimic nu se va mai arde si nu se va lipi. Datorita structurii sale pietroase gri mat si a bazei lacuite gri cu logo, tigaia este excelenta si pentru servire. Manerul ergonomic din plastic lacuit, dotat cu senzor de temperatura contribuie, de asemenea, la pregatirea precisa a mancarii, deoarece va permite sa tineti intotdeauna evidenta gatitului. Odata ce temperatura ideala de prajire a fost atinsa, aceasta va deveni rosie si consumul de energie poate fi redus. Cand vasul este rece, senzorul, respectiv, este verde. In asa mod, tigaia poate fi curatata in siguranta. In plus, manerul asigura o utilizare optima si sigura, deoarece protectia suplimentara impotriva incendiilor il izoleaza si il protejeaza de caldura si flacari. Tigaia de calitate forjata are un diametru de 24 cm si este usor de utilizat datorita formei sale plate si a manerului ergonomic. Acest model de la BALLARINI este usor de intretinut, deoarece poate fi spalat chiar si in masina de spalat vase. Gatirea carnii, a pestelui si a alimentelor prajite este posibila pe toate tipurile de plite, cu exceptia celor cu inductiei. Cu BALLARINI Lucca Granitium puteti crea preparate delicioase din bucataria mediteraneana si multe altele.

  • Vesela din aluminiu pur, forjat la rece, cu pereti grosi si acoperire antiaderenta de inalta calitate GRANITIUM la interior si acoperire neagra la exterior contribuie la o utilizare de lunga durata
  • Maner ergonomic din plastic termoizolat pana la 160 ° C
  • Fundul lacuit gri cu logo potrivit pentru plite cu gaz, electrice si ceramice
  • Termopoint: indicator de temperatura pentru economisirea energiei, instalat in maner (rosu - temperatura ideala de prajire, verde - faza de racire)
  • Acoperirea nu contine PFOA

Specificații principale

  • Producator Ballarini
  • Marime 24 cm

Tip

  • Tigăi și cratițe