Top Gun Cleaner Curatator De Filtre De Particule

Top Gun Cleaner - Curățitor pentru filtrul de particule diesel 🚗🔧

Proprietăți:

Top Gun Cleaner este un produs unic pentru curățarea eficientă a filtrelor de particule diesel fără a fi necesară demontarea acestora. Produsul nostru:

  • Curăță eficient și delicat toate depunerile și particulele de fum .
  • Este inofensiv pentru piesele de aluminiu, magneziu, zinc și cadmiu.
  • Potrivit pentru toate tipurile de filtre de particule , inclusiv ultima generație a filtrelor DPF.

Mod de utilizare:

  1. Lăsați sistemul de evacuare să se răcească la temperatura ambiantă .
  2. Verificați absența scurgerilor și asigurați-vă că sistemul de evacuare funcționează corect .
  3. Turnați produsul de curățare într-un dispozitiv și conectați-l la o sursă de aer comprimat . Presiunea trebuie să fie între 2,5 și 4,0 bari .
  4. Demontați senzorul de temperatură sau de presiune de pe filtrul de particule diesel și introduceți dispozitivul de curățare prin orificiu.
  5. Pulverizați produsul în filtrul de particule diesel la intervale regulate (5 secunde de pulverizare / 5 secunde pauză) cu ajutorul unei sonde speciale . Motorul nu trebuie să funcționeze în acest timp.
  6. Se recomandă să utilizați 500 ml de lichid de curățare , dar cantitatea poate varia în funcție de gradul de poluare al filtrului de particule.
  7. Dacă este necesar, procedura poate fi repetată . Pe măsură ce depunerile se dizolvă în timpul curățării, ele sunt eliminate ulterior din sistemul de evacuare în condiții normale de conducere.
  8. Produsul este non-toxic . După curățare, reinstalați toți senzorii la locul lor . Efectuați o plimbare de probă de cel puțin 20 de minute și realizați o regenerare a filtrului de particule diesel .

Cu Top Gun Cleaner, mașina dvs. va funcționa la performanțe maxime și cu emisii minime. Aveți grijă de mașina dvs. și de mediu cu Top Gun Cleaner! 🌿🚗💨

Caracteristici principale