Anunțul este expirat.

100% Whey Protein ! Europa ! доставка, livrare!

100% Whey Protein ! Europa ! доставка, livrare! foto 1
100% Whey Protein ! Europa ! доставка, livrare! foto 2

https://powerteam.md/ro/6184332/

100% WHEY PROTEIN – proteină din zer de lapte cu o valoare biologică ridicată, producătorul folosește proteine din zer calitate premium obținute din lapte de vaci hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber, această producție trece certificarea alimentară GRASS FED. 

100% WHEY PROTEIN conține un nivel ridicat de izolat proteicdin zer WPI, ceea ce înseamnă că este maxim lipsit de lactoză și grăsimi. Digestibilitatea excelentă este asigurată datorită unui amestec brevetat de enzime digestive, iar aromele delicioase vă fi pe plac oricărui.
100% WHEY PROTEIN este un produs premium cu o valoare biologică ridicată, ideal pentru recuperarea și creșterea masei musculare.

Eficiență100% WHEY PROTEIN;
- 73% proteine
- proteine din zer cu asimilare rapida (WPC, WPI)
- ingrediente folosite trec certificarea alimentară GRASS FED (proteină din zer premium de calitate superioară obținută din laptele vacilor hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber).
- 22 g de proteine pe porție
- 5 g BCAA pe porție
- amestec brevetat de enzime digestive DigeZyme ™
- fără gluten
- fără coloranți artificiali

Se recomandă: se amestecă 30 g (două măsuri) însheker la 250 ml apă. Se administrează luînd în vedere necesarul zilnic de proteine, consumați 1-3 porții pe zi între mese.

Caracteristici principale