Anunțul este expirat.

Momeală de pescuit Traper

Momeală de pescuit Traper foto 1
Momeală de pescuit Traper foto 2
Momeală de pescuit Traper foto 3
Momeală de pescuit Traper foto 4
Momeală de pescuit Traper foto 5
Firma "Trapper" a început să-și producă momelile înapoi într-o mie nouă sute nouăzeci și trei și o face încă cu mare succes, în fiecare an completând din ce în ce mai mult gama de produse. Momelile acestei companii poloneze sunt perfecte pentru toate tipurile de pești de apă dulce care se găsesc în râuri, rezervoare, iazuri și alte rezervoare din țara noastră. În plus, producătorul aplică deseori sfaturile și ideile campionilor mondiali în pregătirea momelilor. Pe baza lor, această companie își creează propriile dezvoltări de amestecuri de înaltă calitate și le aduce la viață.

Firma "Trapper" a început să-și producă momelile înapoi într-o mie nouă sute nouăzeci și trei și o face încă cu mare succes, în fiecare an completând din ce în ce mai mult gama de produse.

Momelile acestei companii poloneze sunt perfecte pentru toate tipurile de pești de apă dulce care se găsesc în râuri, rezervoare, iazuri și alte rezervoare din țara noastră. În plus, producătorul aplică deseori sfaturile și ideile campionilor mondiali în pregătirea momelilor. Pe baza lor, această companie își creează propriile dezvoltări de amestecuri de înaltă calitate și le aduce la viață.

Caracteristici principale