Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m

Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m foto 1
Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m foto 2
Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m foto 3
Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m foto 4
Profil de tip ascuns pentru pardoseli, Negru Matt, 2,5m foto 5
Dimensiunile profilului UP2: Lungime: 2,50 m; Înălțime: 4 сm; Lățime: 1,4 сm Acest profil creează un efect de perete plutitor. Prezența acestui profil UP2 în interior trebuie planificată din timp. Se instalează la nivelul peretelui, adică necesită o nișă. Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru tavan UB2 sau UB3.

Profilul de tip ascuns UP2 este una dintre cele mai elegante soluții interioare din prezent utilizate în finisarea îmbinării peretelui cu podeaua.

  Profilul de tip ascuns este din aluminiu, deci ușor, dar în același timp puternic și durabil. Prezența acestui tip de profil în interior trebuie planificat din timp. Se instalează la nivelul peretelui, adică necesită o nișă. Diferă de plinta ascunsă prin modul și rezultatul final al instalării. Plinta ascunsă este vizibilă, dar profilul de tip ascuns nu este.

dekora.md are în ofertă profil de tip ascuns model UP2 culoare negru mat cu lungime 2,5 m / buc. Pentru simplificarea instalării, profilul este proiectat cu șină de ghidare. La dorință, profilul poate fi instalat în complect cu profilul de tip ascuns pentru tavan UB2 sau UB3. Pot fi procurate în retail de la magazinul dekora.md din str. Petricani, 86 (imediat după Cercul Petricani). Notă: Fotografiile cu plinte din aluminiu au fost colectate din Internet.

Caracteristici principale