Klima Fresh - A/C Refresh Lemon

🍋 Klima Fresh - Actualizare A/C cu lămâie 🍋

🌬️ Proprietăți ale produsului:Klima Fresh curăță și dezinfectează sistemul de climatizare al vehiculului, eliminând eficient orice mirosuri neplăcute. Distruge bacteriile, mucegaiul și microorganismele, oferind o protecție pe termen lung împotriva formării lor. Tehnologia eficientă de curățare asigură un aer proaspăt, curat și sănătos în interiorul mașinii dvs. Produsul dezinfectează, de asemenea, tapițeria și covorul, optimizează performanța răcirii și prelungește durata de viață a sistemului de climatizare. Se recomandă efectuarea unei curățări intensive cu Klima Fresh la fiecare 6 luni.

🚗 Domeniu de aplicare:Klima Fresh a fost special dezvoltat pentru o curățare ușoară, rapidă și eficientă a sistemelor de climatizare din vehicule, autovehicule comerciale și autobuze. Poate fi, de asemenea, utilizat în spații de birouri.

📝 Mod de aplicare:

  1. Uscarea condensatorului: Porniți motorul, opriți climatizarea. Reglați fluxul de aer pe recirculare la puterea maximă a ventilatorului și temperatura minimă și porniți sistemul pentru 5-10 minute. Această procedură este foarte importantă, deoarece umiditatea din sistemul de climatizare poate afecta efectul curățării.
  2. Curățarea: Așezați Klima Fresh în spațiul pentru picioarele pasagerului din față, deschideți toate orificiile de ventilație ale panoului de bord, porniți sistemul de climatizare și reglați fluxul de aer pe recirculare la puterea maximă a ventilatorului și temperatura minimă. Apăsați pe maneta duzei în poziția de blocare și închideți ușile. Procesul de curățare se încheie în doar un minut. Lăsați sistemul A/C să funcționeze încă 3-5 minute, apoi ventilați bine interiorul vehiculului.

📦 Consum:150 ml - suficient pentru o singură utilizare

Asigurați prospețime și un aer sănătos vehiculului dvs. cu Klima Fresh - Actualizare A/C cu lămâie! 🍃🚗

Caracteristici principale