Anunțul este ascuns de către utilizator.

Nano Car-Glass Sealant Set Protector De Sticlă

Tratament Hidrofob Parbriz Protec Nano Car-Glass Sealant Kitofera protectie optima pentru toate geamurile, farurile si oglinzile vehiculului. Siguranta activa prin vizibilitate imbunatatita pe timp de noapte si pe ploaie. Reduce in mod semnificativ depunerile de gheata, folosirea stergatoarelor de parbriz si aderenta insectelor. Tratamentul dureaza aproximativ 10.000 km / 6 luni si este rezistent la jeturile de abur si la sistemele de spalare.

Nota:Tratament Hidrofob Parbriz Protec Nano Car-Glass Sealant Kittrebuie efectuat in conditii normale de temperatura si umiditate. Orice precipitatie sau murdarire pe suprafetele care urmeaza a fi prelucrate sau o uscare insuficienta inainte de tratament pot afecta legatura agentului de etansare. Etansantul nu trebuie aplicat pe suprafete mai reci de 15 ° C sau mai calde de 25 ° C. Este recomandat sa lasi masina sa se raceasca la umbra (garaj) inainte de tratament!

AplicaTratament Hidrofob Parbriz Protec Nano Car-Glass Sealant Kitpe suprafetele curatate anterior. Dupa aprox. 90 de secunde, sterge suprafata cu o carpa curata.

Acest sealant de sticla este un sistem cu 2 componente. Componentele individuale pot fi stocate cel putin un an. Componentele care au fost deja amestecate pot fi pastrate doar 24 de ore.

Continut: 1 kit

Caracteristici principale

  • Tip Anti-ploaie (anti-murdărie, anti-zăpadă)