Radiator Oil Cleaner Curățarea Sistemului De Răcire De Ulei

✨ Radiator Oil Cleaner - Curățitor pentru sistemul de răcire de la motor! 🛢️

🛢️ Proprietăți ale produsului:

✅ Curăță eficient întregul sistem de răcire și îndepărtează în mod fiabil depunerile uleioase formate din cauza defectelor de etanșare a capului cilindrului sau a scurgerilor la radiator.

✅ Datorită componentelor de ungere de înaltă calitate, protejează toate piesele metalice și din cauciuc ale sistemului de răcire în timpul procesului de curățare.

✅ Restabilește performanța optimă a supapelor, termostatelor și pompelor de apă, mărește siguranța tehnică și durata de viață a sistemului de răcire.

🛢️ Domeniu de aplicare:Produsul este destinat pentru curățarea sistemelor de răcire de tip lichid de răcire în sistemele închise, fiind potrivit și pentru curățarea schimbătoarelor de căldură. Este compatibil cu diverse tipuri de antigel.

🔧 Mod de utilizare:

  1. Adăugați produsul în sistemul de răcire.
  2. Deschideți supapa de încălzire și lăsați motorul să funcționeze în gol timp de 15 minute.
  3. Goliți lichidul de răcire după procedură. Eliminați toate rezervoarele de expansiune care nu au participat la circulația lichidului de răcire în timpul curățării și clătiți-le manual.
  4. Clătiți întregul sistem de răcire cu atenție folosind apă curată.
  5. Înlocuiți lichidul de răcire conform recomandărilor producătorului.

📊 Consum:376 ml din produs sunt suficiente pentru un sistem de răcire cu un volum între 5 și 10 litri. Pentru volume de lichid de răcire mai mari sau mai mici, ajustați cantitatea de produs cu 50 ml pentru fiecare litru de lichid de răcire.

⏲️ Timp de reacție:Aproximativ 15 minute.

Îngrijiți-vă de curățenia și fiabilitatea sistemului dvs. de răcire cu Radiator Oil Cleaner! 🚗👍

Caracteristici principale