Сервис сравнения цен
Этот товар продаёт supraten
цена: 49 лей
в корзину
 • Описание
 • Grundul anticoroziv GF-021 pentru metal ruginit este destinat pentru protectia de coroziune a suprafetelor metalice noi si vechi, care sunt dificil de curatat.  Proprietati:

  • pentru a vopsi suprafete ruginite, aripi, praguri si alte piese;


  • poate fi aplicata direct pe rugina fara amorsare prealabila.
  Modalitatea de utilizare:  Inainte de vopsire suprafata se curata de stratul vechi care se inlatura usor, de rugina si zgura, se degreseaza cu o carpa imbibata cu spirt mineral sau un solvent organic. Se pemite prezenta zgurii si ruginii cu grosimea de pana la 50 micrometri.     Grundul se amesteca bine si se dilueaza pana la o gradul de viscozitate P-4. Vopseaua se aplica cu pensula, rola sau pulverizatorul în 1-2 straturi. Lucrarile se efectueaza la o temperatura nu mai mica de 0 °C, in caz contrar, timpul de uscare poate fi mult mai mare. In cazul  cand vopsirea are loc la temperaturi scazute, este necesar sa va asigurati ca temperatura suprafetei a fost cu 3 °C peste punctul de roua. Timp de uscare la +20 °C - 1 ora. Se recomanda aplicarea in 2-3 straturi.  Daca ati cautat un magazin online de materiale de constructii, unde sa procurati grunduri, ati ajuns in locul potrivit! Compania SUPRATEN livreaza marfa cumparata oriunde in Republica Moldova, iar preturile noastre pentru grunduri sunt cele mai mici din Chisinau!      

 • подробнее
supraten

22 027 000

нет в наличии
Самовывоз
49 лей
в корзину

Grundul anticoroziv GF-021 pentru metal ruginit este destinat pentru protectia de coroziune a suprafetelor metalice noi si vechi, care sunt dificil de curatat.Proprietati:

 • pentru a vopsi suprafete ruginite, aripi, praguri si alte piese;


 • poate fi aplicata direct pe rugina fara amorsare prealabila.
Modalitatea de utilizare:Inainte de vopsire suprafata se curata de stratul vechi care se inlatura usor, de rugina si zgura, se degreseaza cu o carpa imbibata cu spirt mineral sau un solvent organic. Se pemite prezenta zgurii si ruginii cu grosimea de pana la 50 micrometri. Grundul se amesteca bine si se dilueaza pana la o gradul de viscozitate P-4. Vopseaua se aplica cu pensula, rola sau pulverizatorul în 1-2 straturi. Lucrarile se efectueaza la o temperatura nu mai mica de 0 °C, in caz contrar, timpul de uscare poate fi mult mai mare. In cazul  cand vopsirea are loc la temperaturi scazute, este necesar sa va asigurati ca temperatura suprafetei a fost cu 3 °C peste punctul de roua. Timp de uscare la +20 °C - 1 ora. Se recomanda aplicarea in 2-3 straturi.Daca ati cautat un magazin online de materiale de constructii, unde sa procurati grunduri, ati ajuns in locul potrivit! Compania SUPRATEN livreaza marfa cumparata oriunde in Republica Moldova, iar preturile noastre pentru grunduri sunt cele mai mici din Chisinau!      

Производитель и модель
 • Производитель: Микс color

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

 • Ссылка на видео неправильная