Sărbătoriți Paștele cu plăcere și lăsați grijile în seama aplicației 999.md

1 мая 2024
398

Sărbătorile  Pascale sunt momentul magic în care moldovenii se întorc acasă. E timpul perfect de a petrece alături de cei dragi și a păstra tradițiile. Însă, pe lângă bucuria revederii, sărbătorile aduc și o sumedenie de griji și treburi de îndeplinit, care pot umbri aceste momente prețioase. Anul acesta, însă, poți lăsa preocupările. Bucură-te de și mai mult timp alături de familia ta, deoarece cu ajutorul aplicației 999.md le rezolvi pe toate rapid și eficient.


Lista cu sarcini care pot fura din timp:

  • Să cauți un apartament în chirie pentru cei dragi;

  • Să cumperi totul pentru un grătar cu prietenii;

  • Să aduni pomenele pentru Blajini;

  • Să iei o mașină în chirie.

Toate acestea pot fi o problemă doar pentru persoanele care nu au descărcat încă aplicația 999.md! Deci să le luăm pe rând:

Căutare și rezervare ușoară a cazării: Găsește și rezervă rapid locul ideal de cazare, exact unde ai nevoie. Fie că este vorba despre un apartament spațios pentru întreaga familie sau doar un loc confortabil pentru tine, aplicația îți oferă acces la cele mai bune oferte de chirie din toată Moldova.

Totul pentru grătarul perfect: Planificarea unui grătar devine o plăcere când poți cumpăra carne, cărbuni, grătar și masă pentru picnic direct din telefonul tău. Nu mai e necesar să pierzi timpul prin 10 magazine - le ai pe toate în buzunar cu 999.md! 

Organizarea pomenilor pentru Blajini: Uită de îmbulzeala din piață. Deschide categoria nouă Totul pentru Paște și poți comanda produsele de care ai nevoie încă din aeroport sau în drum spre casă. 

Închirieri auto la câteva atingeri: Ai nevoie de o mașină pentru a te deplasa în timpul sărbătorilor? Sunt peste 2500 de anunțuri cu chirie auto din care poți alege. Fie că ai nevoie de o mașină mare pentru întreaga familie sau ceva mai compact pentru călătorii scurte, 999.md te salvează.

Ce am enumerat mai sus, nu e nici o pătrime din posibilitățile ce ți le pune la dispoziție aplicația 999.md. Profită la maxim de timpul petrecut alături de cei dragi, iar toate problemele rezolvă-le direct din telefonul tău.

Descarcă acum aplicația 999.md pentru Android sau iOS și sărbătorește Paștele așa cum se merită — cu liniște, bucurie și în sânul familiei.