Nu se vând doar florile în martie. Ce alte produse devin populare?

7 мар 2024
7 139

Mărțișoare, lalele, ghiocei și cadouri pentru 8 martie. Acestea par a fi cele mai rentabile idei pentru vânzări sporite în martie. Dar la 999 lucrurile stau altfel. Statisticile arată o tendință crescută pentru: 


Motociclete

Căldura de primăvară trezește dorința de aventură și adrenalină. În luna martie a anului trecut am observat o creștere impresionantă, de peste 50%, a căutărilor pentru "moto", "viper", sau "kayo". 

Acest trend s-a accentuat și în ultimele 7 zile, cu o creștere de aproape 30% a interesului pentru motociclete. Este un semnal clar pentru vânzători de a da start promovării cu instrumentul Booster. Cu ajutorul acestuia îți vei tripla șansele de a ajunge în vizorul iubitorilor de motociclete.

Jante 

În sezonul de schimbare a anvelopelor, mulți moldoveni caută să achiziționeze și o pereche nouă de jante. În căsuța de căutare devin populare cuvintele :  jante, discuri, roțiR17, диски, discuri audi, jante bmw etc. 

Luând în considerație aceste tendințe, recomandăm vânzătorilor de jante să adauge neapărat în tag-uri cuvintele : jante, discuri, roți диски, + mărcile automobilelor pentru care se potrivesc și mărimile. În așa măsură utilizatorii care folosesc câmpul de căutare pe 999 îți vor găsi mai repede produsele.

Răsaduri și instrumente de grădinărit

Primăvara ne apucăm de grădinărit. La piețe oamenii se pun în rânduri pentru „harpașică” răsaduri și instrumente de grădinărit. Dacă vinzi asemenea produse îți reamintim că pe 999 avem categoria Gospodărie țărănească.

În Semințe, răsaduri sau puieți poți vinde activ toate tipurile de culturi potrivite pentru plantarea de primăvară. Iar în Unelte agricole plasează anunțuri cu instrumentele ce se folosesc activ în primăvară : foarfecele pentru crengi, greble, sape, foarfece de grădinărit. În această categorie recomandăm să utilizezi republicările automate, ca utilizatorii care intră după unelte și răsaduri, să-ți găsească produsele pe prima pagină.

Utilizează la maxim tendințele lunii martie. Promovează-ți anunțurile pentru produsele populare și începe primăvara cu venituri în plus.