Primăvara aduce mai multe posibilități: noua categorie "Cadouri de 8 Martie"

29 фев 2024
4 892


Atrageți cumpărătorii care caută cadouri pentru femeile speciale din viața lor. Plasați anunțuri în categoria nouă și creșteți-vă vânzările. Experiența categoriei situaționale de Ziua Îndrăgostiților a dovedit că numărul de vizualizări ale anunțurilor s-a dublat considerabil. Prin urmare, anunțurile dvs vor fi expuse nu doar în categoria specifică "Cadouri pentru 8 Martie", ci și în categoria principală, maximizând astfel vizibilitatea și atracția acestora.


În categoria "Cadouri pentru 8 Martie" sunt prezente 10 subcategorii cu idei de cadouri pentru micile domnișoare, până la femei sportive sau iubitoare de gătit. Adăugați anunțuri din timp în categoria situațională și încercați diferite strategii de promovare.

Care sunt beneficiile categoriei “Cadouri pentru 8 Martie”? 

Pentru vânzători: Anunțurile dvs vor fi vizibile în două categorii, sporind șansele de a fi observate de mai mulți cumpărători. De asemenea, vă veți adresa direct utilizatorilor care caută cadouri și vor accesa categoria situațională. Astfel, vă veți simplifica procesul de vânzare și veți obține mai multe vânzări.

Pentru cumpărători: Locul perfect unde găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri pentru femeile speciale din viața voastră.

Puteți activa serviciile de promovare precum Republicare automată, Booster sau chiar să folosiți unul din pachetele de promovare. Pe 999 sunt disponibile trei pachete de promovare: "Lite", "Plus" și "Turbo". Toate sunt valabile timp de 7 zile și diferă în funcție de setul și puterea serviciilor oferite.

Postați acum anunțurile dvs în categoria “Cadouri pentru 8 Martie” și atrageți clienți mulțumiți.