Urmărește stories pe 999 la fel ca pe Instagram!

14 дек 2023
1 154

Urmărește stories pe 999 la fel ca pe Instagram!

Ai aflat că în aplicația 999 există acum stories-uri, similar cu cele de pe Instagram? Dacă nu, acesta este un motiv în plus să descarci aplicația pe telefonul sau tableta ta. Acest nou feature aduce un plus de interactivitate și îți oferă acces la anunțuri din toate categoriile direct de pe pagina principală.


Stories - o nouă experiență de cumpărare

Pe pagina principală a aplicației, stories-urile aduc o gamă variată de anunțuri din diverse categorii. Poți descoperi lucruri de care poate nici nu știai că ai nevoie până acum. Un avantaj major este faptul că nu doar privești, ci poți și cumpăra produsele direct din stories. Fiecare produs prezentat are un link direct către anunț, facilitând astfel procesul de achiziție.

Cu această actualizare, aplicația 999 devine și mai interactivă pentru utilizatori. Nu mai este nevoie să cauți manual, deoarece cele mai populare articole de pe site sunt vizibile în cerculețele istorioarelor, oferind o experiență familiară și intuitivă.

Cum pot apărea anunțurile tale în stories?

Dacă te gândești nu doar la cumpărare ci și la vânzări, și vrei ca anunțul tău să apară în aplicație, în banda de stories, trebuie să știi că nu o poți face manual - e și mai simplu. Trebuie doar să activezi instrumentul Booster pentru anunțurile tale. Booster face ca anunțul să apară în cele mai vizibile locuri de pe site, iar stories e unul dintre ele. În așa măsură, mașina ta, apartamentul, hainele și alte produse pe care dorești să le vinzi, vor apărea în istorioarele tuturor celor care utilizează aplicația 999.

Descarcă acum aplicația 999 și fii la curent cu cele mai noi și interesante oferte dintr-o varietate de categorii, toate prezentate într-un mod inovator și captivant prin funcția de stories!