Ce este verificarea contului pe 999 și ce beneficii îi oferă unui utilizator?

10 ноя 2023
656

Cât de sigur te simți când faci cumpărături sau să vinzi online? Ai vrea să ai o modalitate simplă de a distinge vânzătorii sau cumpărătorii de încredere de cei care ridică semne de întrebare? 

Află ce legătură are asta cu verificarea contului pe 999, cum să treci verificarea și cum poate influența verificarea experiența pe platformă.


Ce înseamnă "Contul Verificat"?

Statutul "Cont Verificat" este un indicator al faptului că utilizatorul a furnizat informații cu caracter personal și și-a confirmat identitatea față de administrația site-ului 999. Acest lucru este indicat printr-un simbol special sub forma unui semn de verificare de culoare verde care apare lângă numele utilizatorului.

De ce este necesar acest statut?

Majoritatea utilizatorii optează pentru un vânzător al cărui cont este marcat ca fiind supus verificării. Dacă sunteți un utilizator activ sau aveți o afacere pe platforma 999, obținerea statutului "Cont Verificat" vă va aduce o încredere mai mare în rândul altor utilizatori. 

Statutul "Cont Verificat" demonstrează că sunteți o persoană reală și sunteți dispus să vă prezentați datele cu caracter personal administrației platformei 999, ceea ce sporește încrederea celorlalți utilizatori.

Cât de sigur este acest proces?

Site-ul 999.md se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor. Toate datele personale sunt criptate și protejate conform legislației în vigoare. Niciun alt utilizator al 999.md nu va avea acces la aceste date sau la acordul semnat.

Datele personale nu vor fi folosite pe alte site-uri decât cele administrate de SRL Simpals sau transmise către terțe persoane, cu excepția cazurilor prevăzute strict de legislație. 

Cum pot utilizatorii să obțină statutul de "Cont Verificat"?

Procesul de obținere a statutului "Cont Verificat" este simplu și se desfășoară în trei pași:

  1. Faceți o poză cu buletinul de identitate în mână.

  2. Semnați un acord care permite prelucrarea datelor cu caracter personal.
    Notă: Oricare altă informație (data nașterii; seria buletinului; IDNP; adresa; semnătura) NU ESTE NECESAR DE PREZENTAT.

  3. Trimiteți aceste date pentru verificare.

    Acest lucru poate fi efectuat aici.

Verificarea cererii durează cel mult o zi.

Așadar, statutul "Cont Verificat" reprezintă un pas semnificativ în asigurarea încrederii și siguranței în tranzacțiile online. Acesta oferă atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor un instrument pentru a construi o reputație solidă și pentru a elimina temerile legate de escrocherii.