Ura! Pachetele de promovare sunt disponibile pentru toți utilizatorii business.

7 ноя 2023
2 268

În lumea afacerilor, promovarea este esențială pentru a crește. Aceasta funcționează în orice domeniu sau dimensiune de activitate. O strategie eficientă de promovare vă poate ajuta: 

  • să vă diferențiați de concurență; 

  • să atrageți mai mulți clienți;

  • să creșteți performanța afacerii. 


Pe 999 există 3 pachete de promovare pentru utilizatorii care doresc să-și facă afacerea mai vizibilă. 

Înainte, acestea erau disponibile numai pentru 2 categorii. Iar acum, vezi vestea bună - pachetele de promovare sunt disponibile pentru toți utilizatorii tarifelor Business! 

Fie el un magazin mic, un utilizator ce oferă servicii acasă sau o companie „bănoasă” de imobiliare - nu contează - acum toți utilizatorii Business pot folosi beneficiile pachetelor de promovare!

Avantajele unui Pachet de Promovare

Ești un antreprenor. Ai o afacere pe online - vinzi cărămizi. Cunoști foarte bine că produsul tău (în acest caz - cărămizile) e foarte bun. Ai putea aduna mii de clienți pe online, căci oferi ceva calitativ, trainic, dar există o problemă - foarte puțină lume îți vede anunțurile. 

Ce înseamnă asta? E necesar să oferi mai mult timp promovării. 

Iai pe rând instrumentele de promovare de pe 999, le activezi pe toate manual atunci când ai nevoie și te confrunți iar cu probleme - aceste acțiuni îți fură din timp! 

Ca să nu ai asemenea bătăi de cap, activează un pachet de promovare. Apoi, te poți focusa liber pe producere, logistică, call-uri cu parteneri sau clienți. În același timp, anunțurile tale se vor promova activ și vor număra tot mai mai multe vizualizări și clienți. 

Și nu economisești numai timp, ci și bani. Când activezi un pachet de promovare achiți mai puțin decât pentru fiecare instrument aparte. 

Care sunt Pachetele de Promovare?

Pentru utilizatorii Business, 999 prezintă 3 pachete de promovare. Acestea au fost organizate așa încât să „satisfacă poftele” clienților cu nevoi diferite. 

Lite

Un antreprenor care vinde produse populare și nu prea are concurență, poate utiliza pachetul Lite. Cu acesta, primești 7 republicări ale anunțului în traficul de vârf. Iar prin intermediul Booster-ului optimizat, numărul de vizualizări pe anunț poate crește îndoit. În lipsa concurenților, produsul sau serviciul va avea o vizibilitate suficientă ca să-și găsească un număr crescut de clienți. 

Plus

Când adversarii pe piață fac și ei vânzări bune, iar produsul se bucură de o popularitate înaltă, e nevoie de o promovare „mai activă”. În acest caz, ne vine în ajutor pachetul Plus. Primești 14 republicări ale anunțului în traficul de vârf. Numărul de vizualizări pe anunț poate crește până la 3 ori. Cu acest pachet, anunțurile voastre vor fi mai vizibile comparativ cu cele ale concurenților.

Turbo

Dacă afacerea dvs se bazează pe produse sau servicii mai puțin „întrebate”, iar pe piață e concurență mare, trebuie să ne facem cât mai vizibili. Această sarcină poate fi îndeplinită cu pachetul Turbo - dăm viteză maximă afacerii ca să-i întrecem pe concurenți. 

Cu Turbo primești 21 republicări ale anunțului în traficul de vârf. Iar numărul de vizualizări poate crește de 5 ori. 

Fiecare pachet de promovare este valabil 7 zile. Însă există posibilitatea de a seta prelungirea automată. În acest caz, anunțurile pentru care au fost activate pachetele vor continua să fie afișate în cele mai vizualizate locuri de pe site. Pentru mai multe detalii referitoare la pachetele de promovare accesați regulile site-ului.

Cum activez un pachet de promovare?

Foarte simplu! În cabinetul personal, după ce creați un anunț nou (introduceți o descriere bună, poze faine), puteți alege un pachet de promovare care se potrivește cel mai bine cu nevoile și dorințele dvs. Sau o puteți face direct din anunț - atunci când alegeți toți parametrii acestuia. Însă reamintim, pachetele sunt disponibile numai cu activarea unui tarif Business.

Mai mulți clienți, venit mai mare, și toate într-un timp scurt. Pe astea le primiți atunci când activați un pachet de promovare. Iar faptul că acestea sunt disponibile acum pentru toți utilizatorii Business, avem și mai puține motive ca să nu le punem în funcțiune chiar acum.  

Succes în toate proiectele voastre - mai ales în cele promovate.