Cum să te promovezi eficient în perioada Black Friday?

3 ноя 2023
6 126

E noiembrie. Afară se răcește treptat. Oamenii se încălzesc prin iorgane, oghealuri, plăpumioare de lâniță. Dar pe drept vorbind, nimic nu încălzește mai bine decât cumpărăturile savuroase de Black Friday. Cad frunzele, cad prețurile și majoritatea se gândesc doar la achiziții. Dar cum ar fi dacă ne-am gândi mai mult la vânzări? 


Încă din primii ani de activitate a 999, am observat cum în perioada de Black Friday vânzările cresc la aproape toate categoriile de produse. E timpul oportun de a vinde. Important e să vă promovați eficient.

Analizați ce se vinde cel mai bine

Fiecare perioada din an are produsele sale bestseller. Pe noi ne interesează ce se vinde cel mai bine în noiembrie. 999 pune la dispoziție o serie variată de instrumente analitice pentru a monitoriza statisticile de vânzare. Acestea pot fi activate cu tarifele Pro sau Premium.Cu doar un click poți afla care sunt Tendințele de căutare. Iar când știi Topul celor mai frecvente căutări te simți pregătit de viitoarele vânzări. Toate astea sunt disponibile în pachetele Business. 

Monitorizați concurenții

În perioada Black Friday majoritatea vânzătorilor vin cu oferte noi. Ca să puteți ține pasul, e necesar să monitorizați situația pe piață. Iar pentru stabilirea prețurilor la produse, puteți beneficia de Evaluarea costului bunurilor. Pentru aceasta e necesară activarea tarifelor Pro sau Premium. Astfel veți putea stabili cel mai avantajos preț pentru dvs. și în același timp atrăgător pentru cumpărători. Și când dacă nu acum sunt necesare prețurile avantajoase! 

Atenție la descrieri.

În perioada Black Friday detaliile fac diferența. O descriere bună crește numărul de clienți. Ca aceasta să fie eficientă puteți urmări care cuvinte sunt populare în căutări. Iar când nu aveți inspirație, puteți apela la prietenul de încredere Chat Gpt. La dorința dvs. el poate genera careva parametri importanți pentru produs. Sau poate veni cu o descriere succintă care va atrage cumpărătorii.

Importante sunt și pozele. Clienții au încredere în poze calitative și informative. Cu pachetele Business puteți pune până la 20 de poze pentru un anunț. Iar descrierile pot fi de 10 ori mai lungi (până la 20.000 de caractere). Cu asemenea posibilități anunțurile dvs. se vor face văzute și auzite la maxim.

Analizați feedback-ul

Deseori produsele, anunțurile noastre pe 999 primesc feedback de la clienți.  Înainte de Black Friday e necesar să atragem atenție la toate aceste comentarii fie ele pozitive sau negative. Orice îmbunătățire legată de produs venită de la clienți trebuie implementată. Acesta e avantajul recenziilor pe 999 - se creează un dialog între vânzător și client. Iar dacă urmăm recomandările pe care ni le oferă clienții, manifestăm grijă, demonstrăm că ne pasă  și sporim șansele la vânzări. 

Verificați stocul produselor voastre

De Black Friday vânzările cresc. Cererea la produsele voastre poate fi mai mare decât de obicei. Iar ca să nu apară clienți nemulțumiți e necesar să revizuim stocurile. Când veți cunoaște cu amănuntul câte produse aveți , va fi și mai ușor să monitorizați vânzările. Iar dacă ați făcut o analiză și ați observat că există acum șanse de a vinde mai mult, înseamnă că „s-a deschis coridorul verde”. Aveți cea mai bună ocazia de a vinde toate produsele pe care le aveți. Important e să nu o ratați. 

Folosiți instrumentele de promovare de la 999

Pe 999 puteți folosi Booster. Cu ajutorul acestui serviciu anunțurile vor apărea pe site așa încât să nimerească în vizorul cumpărătorilor. Obții mai multe șanse de a vinde cu un singur instrument!

Iar ca ofertele să fie mai clare, puteți folosi etichetele. Cu aceste abțibilduri puteți transmite o informație esențială despre produs: „Cu amănuntul”, „Preț avantajos”, „Urgent” etc. La tarifele Pro și Premium numărul de etichete crește de două ori.

Nu ratați șansa de a vinde „cu duiumul” în perioada Black Friday. 999 vă oferă toate cele necesare pentru a spori veniturile din vânzări. Trebuie doar să acționați și să vă promovați eficient. Iar cum să o faceți, deja cunoașteți! Go!