New App — New 999: A fost lansată o nouă aplicație pe iOS

20 сен 2022
2 859

Noua aplicație 999 pentru iOS este disponibilă. Ea poate fi descărcată în App Store!


Echipa 999 a lansat o nouă aplicație 999 pentru dispozitivele iOS, al cărei design a devenit mai modern, mai clar și mai simplu. Aplicația a păstrat toate funcțiile importante, dar în același timp consumă mai econom memoria și bateria.

Vă povestim ce s-a schimbat și care mai sunt planurile echipei.

Primul lucru pe care utilizatorii îl vor observa este designul nou și modern al aplicației. Nu doar pictogramele categoriilor au fost actualizate, ci și anunțurile, cabinetul personal, portofelul, favorite, statistica și alte secțiuni din meniu. De asemenea, pagina principală și bara de navigare de jos s-au schimbat, iar subcategoriile au pictograme pentru prima dată.

Noua pagină principală

Butonul meniu pentru contul personal a dispărut. Puteți ajunge acolo prin panoul de jos și butonul „Cont personal”. De asemenea, locația blocurilor pe pagina principală s-a schimbat: sunt știri și materiale utile de la 999, anunțuri recomandate pentru dvs. În loc de o listă de categorii pe pagina principală, acum există un bloc compact cu categorii.

Sistem nou de filtrare

Designul sistemului de filtrare s-a schimbat. Acum puteți să nu mai faceți scroll în listă la subcategorii, ci să le vizualizați – ca într-un carusel. Filtrele au ieșit și ele în prim-plan. Pentru a accesa anunțurile din subcategoria dorită, vi se solicită mai întâi să selectați filtre. Puteți să le configurați și să vedeți câte anunțuri se potrivesc sau nu cu solicitarea dvs. - și să accesați imediat toate anunțurile din subcategorie.

Design nou pentru anunțuri

Anunțurile au devenit mai atrăgătoare. De asemenea, există posibilitatea de a derula fotografiile din anunț direct în previzualizare. În plus, acum puteți adăuga anunțurile la favorite chiar în previzualizare.

Abonări la utilizatori și anunțuri favorite noi

Acum abonările la un profil sau anunțurile dvs. favorite s-au mutat într-o secțiune separată, cu trei file: anunțuri prezentate, abonamente la filtre și abonări la utilizatori.

Notificări și mesaje noi

Noua aplicație are o singură pictogramă pentru notificări și mesajele din chat în bara de navigare de jos. În același timp, acestea sunt împărțite în două file și fiecare are propriul său număr de mesaje noi.

Statistici noi

Tot în noua aplicație au apărut noi rapoarte cu statistici, în care puteți selecta o perioadă pentru a verifica cheltuielile pentru derularea serviciilor.

Acestea nu sunt toate actualizările din noua aplicație 999 pentru iOS. Vă invităm să aflați mai multe despre acestea descărcând și comparând aplicația din App Store cu cea pe care o aveți la moment.

Dorim să mulțumim celor peste 300 de utilizatori care au testat aplicația pentru comentariile, recomandările și sugestiile lor.

 

«Dintre tot ce mi-a plăcut, aceasta este o interfață nouă, foarte frumoasă. În comparație cu cea existentă - cer și pământ»

 

«Am încercat noua versiune. Ea este superbă. Este foarte ușor de folosit și e mai simplu să găsești tot ce ai nevoie»

 

«Vă mulțumim că putem vedea numărul de anunțuri în funcție de selectarea subcategoriilor. Este foarte confortabil!»

 

«Foarte confortabil. Totul este la îndemână și nimic în plus, aplicația arată bine. Este practică, totul este clar și accesibil. 10 din 10»

Lucru asupra aplicației nu se oprește aici. Continuăm să o actualizăm și să o dezvoltăm. În curând, în aplicație vor apărea produsele 999 Market, care pot fi comandate online cu livrare în toată Moldova.