Opțiune nouă. Anunțul tău cu Booster poate fi republicat automat

3 июн 2022
2 397

Utilizatorii care au un cont pe 999.md, indiferent de tariful selectat, acum au acces la o opțiune nouă. Asta înseamnă că, nu veți pierde setările serviciului booster dacă anunțul dvs expiră. Acum, conectând booster puteți configura republicarea automat a anunțului în ziua în care acesta expiră. 


Sună complicat? Haideți să punctăm toate aspectele. 

Un anunț pe 999.md este activ timp de 45 de zile, iar pentru a crește vizibilitatea acestuia și vânzările ați activat serviciul Booster. A trecut un timp și ați uitat că ați plasat un anunț, iar pentru ca acesta să nu devină inactiv, se republică automat.

Nu mai trebuie să vă faceți griji și să urmăriți câte zile au rămas până la expirarea acestuia, pentru a-l republica. Această opțiune vă ajută să păstrați anunțul activ, în care este conectat Booster, dar nu este conectat și Republicarea Automată.

 

Prețul pentru republicarea automată atunci când anunțul dvs urmează să expire este de 1 sau 2 lei.

Mai mult, această opțiune poate fi aplicată pentru mai multe anunțuri concomitent.

Cum activez această opțiune?

Intrați în Cabinetul Personal, selectați anunțul sau anunțurile pentru care doriți să aplicați această opțiune, bifați caseta, iar serviciul va fi activat imediat. În ultima zi a anunțului, el va fi republicat automat, iar promovarea va fi prelungită. Nu trebuie să mai irosiți timpul pentru a seta republicarea manual și să configurați din nou setările serviciului Booster. Totul, e simplu și făcut în locul dumneavoastră

Noua opțiune este disponibilă pe toate platformele 999.md: în versiunea desktop, cea mobilă și în aplicație.